שלום

אני מבינה שחסרים לכם פרטים../images/Emo9.gif

אז ככה, הם שחורות של חברת בלוך [BLOCH] מידה 39 ובמצב טוב. והנה תמונה שלהן--->

best in me

New member
מממממ מי שהיה רוצתה לקנות היה קונה כבר חדש

הלא כן? חחחחח אבל בהצלחה

דווקא נראת נעל חדשה ..

למה ?זו אפשרות לקנות לאלה שאין להם כסף לנעל חדשה כי הנעליים האלה די יקרות בואי נגיד ככה .. ועד כמה שידוע לי "בלוך" זאת לא חרא של חברה .

me MAYself n i

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo9.gif אני רוצה מזל"טט >.<

עברתי תיאוריה ראשונה ואיןן מאושרת ממניייי חח יאללההה ספרו מה עובר עליכם בימים אלו ממש רקדניתוסס מה זה היובש הזה :[

מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם חברה שלי עברה לפני יומיים . אני רק מתחילה ללמוד אחרי מועד ב' במתמטיקה . אממ. איך בריקוד ? וואלה חרא כי אמא דפקה אותי ובגדול . חח.. זהו :)

:( בקשה...

היא החליטה שהיא לא משלמת על חודש יולי .. כי "לא מגיע לי" . ובחודש יולי (חודש אחרון של הריקוד וסיימתי !) יש לי הופעה וכאלו "די" נדפקתי .. 270 שח תוך שבוע הייתי צריכה להשיג , וזה מה זה נפל עלי בהפתעה הכי מעצבן שהיא אמרה לאחותי על כך ולא לי . אבל השגתי את הכסף חח.. אל תשאלו איך פשוט נס ! ובכלל מה לא מגיע לי ?? סיימתי את השנה בלי נכשלים ! התחלתי לקרוא ספר (נדיר !) , בסדר לא הכי למדתי לבגרות בלשון אבל בכל זאת .. ואני חורשת למתמטיקה בלי סוף (מועד ב'). זהו חפרתי .. וסתם התחדשתי באנדרגראונד ואני לא יכולה לאכול :/

me MAYself n i

New member
נו אז הכל בסדרר :)

הצלחת בסוף להשיגגג..! ואין מה לעשות ככה זה הורים מעצבנים ולא הגיוניים לפעמיםם.. ובהצלחה במועד ב' במתמט'
ממ.. אנדרגראונד.. מה?
>.<

חיחי.. יאי !!

בסוף אמא שילמה אבל בכל זאת הבאתי לה 100 שח כי אני חמודה. כי למה החוג הזה עושה לי מלא הוצאות תלבושות נסיעות וכו'.. ואנדרגראונד זה עגיל שמתחת ללשון .. כן בתמונה זה נראה מגעיל (כי מן הסתם שזה לא דלי כי אני הלשון שלי נפוחה קצת אז עדיף שאני לא אצלם). אבל אצלי הוא יפיוף! תמונה --------->>>>>>>>>>

me MAYself n i

New member
../images/Emo12.gif אמאאאא

זה נראה כואבבב.. הלוואי שהיה לי ת'אומץץ חח אבל זה נייסי לגמרייי תתחדשיייי

חחח.. תודה

חירור עצמו לא כואב במיוחד אבל סגירה אמא כמה סבלתי !! עשינו אפילו הפסקות .. כי את צריכה כל הזמןצריכה להישאר עם פה פתוח ולמתוח את הלשון כלפי מעלה ... אגב את הראשונה אומרת לי שזה "נייסי" חח אח שלי נגעל גם ידיד שלי . "למה עשית את זה ?! למה את צריכה את זה??"

me MAYself n i

New member
חחחח למה להגעל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה מגניב לגמריי אני אוהבת
פשוט נראה כואב רצחח

me MAYself n i

New member
מה זההה

שלחתי תגובה וזה לא שלחחח תפוזבל
אז בכל מקרה חח זה ממש מגניבבב אבל זה נראה כואב בצורה לא נורמליתתתת :|| אבל מגניב וואי
תתחדשיייי

me MAYself n i

New member
אמא'לההה מה נסגרררר ../images/Emo6.gif

זה לא הראה לי שזה שלח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי המצב קשה.

best in me

New member
אחחחחחחחחחחחח אמאמאמאמאמאממאמאממ

חחחחחחחחחח תתחדשי! יייא זה נראה ממש מממש כואב.. העיקר שאת אוהבת

חח.. אמאלה ..

נבהלתי כבר ! תודה .. ברור שאני אוהבת חח.. לא הייתי עושה אם לא הייתי אוהבת. אוף.. הלשון עדיין נפוחה וזה מעצבן חחועגיל עצמו לא כואב (מוזרר)

למעלה