שלום

sarah

New member
שלום ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

היי...אני שרה. לפני שכתבתי את ההודעה קראתי קצת את דף הפורום הנוכחי שלי ונדמה לי שיש לי מושג דיי טוב על מה שאתם עושים פה
אני מכירה כבר מפורום אחרים את אורן, מייג'ן, רספיוטין ודנה--- אז שלום גם לכם באופן פרטי יותר.
אני מקווה שאתרום לפורום אשתלב בו כראוי ושיהיה לי נחמד ^_^ מחשבה:מפליא עד כמה שאני נבוכה להתצטרף אפילו לפורום באינטרנט
באעבה, שרה
(הערות: 1)מוזמנים לתקן לי שגיעות כתיב אם אתם רואים
2)לפעמים אני בניק 'הטאקט של שרה', זה תלוי במצב רוח שלי)

sarah

New member
התחביר! התחביר!../images/Emo5.gif

*תזכורת: לעבור על ההודעות שלי לפני שאני שולחת אותם

n k

New member
../images/Emo41.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo41.gif

<זה רק אני או שאנחנו בשיאו של גל עלייה המוני לפורום???> קודם כל, את תצטערי שכתבת את ההערה ה-1 (עידן!
) דבר שני, להבא כדאי להימנע מהרבה דביקונים (יענו אייקונים) - זה מעלה את רמת העצבים והשעטנז (כתבתי את זה נכון?
) של מנהלת הפורום - דבר שיכול להיגמר רע, רע מאוד. (כבר סיפרתי על העוזי של אפי?
) דבר שלישי, לא לשכוח את דמי החבר החודשיים. אל תדאגי - הם לא גבוהים (יחסית למחיר של וילה בקיסריה). דבר רביעי, בעצם אין דבר רביעי
ברוכה הבאה!

../images/Emo47.gifדביקונים?!

אני מניחה שזה לא האייקונים/אומטיקונים כולם מפני שאת עצמך משתמשת בהם אז... מה הם, הדביקונים...גלי לי (LOL) ולאיזה מס' חשבון בנק באיזה בנק להפקיד את הכסף? ^_^ באעבה, שרה

מה זה ?

למה יש לך טאקט משלך ? אני גם צריך כזה... כי עד אז אני, אממ.. חסר טאקט... ברוכה הבאה

effigy

New member
מי אמר משהו על כסף

דביקונים הם אייקונים דביקים לפי מה שהבנתי... כמו
ו
...
הוא לא דביק... דמי החבר הם פאקט (מארז של 10 חבילות סיגריות- 100 ש"ח) חודשי לאפי אבל שכחתי מאיזה סוג....

leeloo

New member
ממה שזכור לי בערפל..

LM Light (בגלל הדיאטה, אתה יודע..)

ואם יורשה לי,

פאקט המכיל 10 חפיסות, עולה הרבה יותר ממאה שקלים. הנה עוד סיבה בשבילכם לא להתחיל לעשן.

De-Panther

New member
שרה!!../images/Emo9.gif שמח לראות אותך פה../images/Emo9.gif כן כן

קודם אני באתי אחרי זה ראס ואז מייג'ן יחד עם גל העליה ההמונית בפורום אמור להיות ניורומטר שהוא מדד הזעם של אפי אבל היא בקושי מעדכנת אותו בינתיים יש את הסיכומים היומיים שלי שרוב האנשים סופרים בהם ואזים דביקונים זה האייקונים כואב לי הצוואר אני כבר כמה שעות כותב במחשב בשכיבה... אני מאוד שמח שאת כאן ואמממממממ לכל שאר האנשים בפורום זוכרים שלא מזמן כתבתי על מפגש הפתעה למישהי מפורום הארי פוטר קבלו את שרה

למעלה