שלום

שלום../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

ש-נ-י-ם שלא הייתי פה. האמת לאט לאט התחלתי להיות קוראת פסיבית פה ואז היה לי בעיות עם הנט. לא יודעת מה קרה אבל פעם כתבתי פה הרבה.כלומר מאז שהצטרפתי בסך הכל הייתי פעילה פה אבל אחר כך התחלתי להרגיש פה לא טוב.כלומר הפורום עשה לי רע.הרגשתי רע להכנס אליו.אז הפסקתי להגיב והתחלתי רק לקרוא וגם אז.. לא יודעת איך להסביר-הפורום לא עשה לי טוב לא שאני באה בטענות. לפעמים יש תקופות כאלה ולא תמיד צריך להרגיש טוב בכל מקום.גם אם זה מקום שפעם היה טוב. בכל מקרה,עכשיו חזרתי אחרי תקופה שלא כתבתי פה. לנסות עוד פעם
מה עברתי הזמן הזה?לא הרבה בסך הכל.
הבהרתי דברים עם אמא שלי(אומנם קצת בצעקות).אמרתי לה שנמאס לי שהיא מתערבת לי בחיים ובכל תנועה שאני עושה ועושה לי חקירות על כל דבר מפה ועד להודעה חדשה והיא כבר פחות עושה את זה.באמת פחות.כבר כמעט לא שואלת. אבל זה טוב כי אם פעם הייתי יוצאת והייתי עושה את זה שהיא לא בבית או משקרת לה אז עכשיו אני פשוט אומרת לה שאני יוצאת למקום X וזהו.
הייתי במפגש פורום בסוכות של אחד הפורומים פה. ולמרות שאני אירגנתי אותו היו לי חששות בתחלה.מה יחשבו עלי?אם לא יאהבו אותי?למרות שהסתדרתי ואני עדיין מסתדרת נפלא בפורום הזה.והחששות התבדו.ממש ממש ממש נהנתי במפגש והיה ממש כיפי
היום היה לי יום מלא עצבים
אבל אחה"צ נרגעתי
הדברים הסתדרו ויצא דבר טוב מהעצבים שלי-ניקיתי וסידרתי ושיניתי את החדר שלי
נראה לי שזהו

ד"א-../images/Emo29.gif

אני קוראת עכשיו 2 ספרים
מומלצים אחד זה "המדריך ללוחם האור"/פאולו קואלו השני זה "אתה יכול לרפא את חייך" /לואיז הייל(משו כזה...) את הראשון אני כבר באמצע את השני קצת קשה לי לקרוא האמת ואני מתקדמת לאט אבל המליצו לי עליו מאד

איל באש

New member
ברוכה השבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הספרים הללו נהדרים, בלעתי אותם בשקיקה. תהני. תודה על השיתוף, ויופי שאת איתנו
לילה טוב

sovlanit

New member
ברוכה השבה,ו...

את הספר "לרפא את חייך"-אני מכירה.מומלץ. את האחר לא-ואשמח לקבל המלצה... שמחה שהעניינים מסתדרים לך ... יופי שחזרת.

תודה רבה לשניכם../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

המדריך ללוחם האור של פאולו קואלו זה ספרון כזה שמקלט בתוכו קטעים בקואלו כתב לאיזה עיתון.

אושרת28

New member
היי לכולם נסעתי באוטובוס היום

ופתאום חשבתי על זה ש וואוייייייייייי כמה מחשבות קיימות ושניה, וחייבים לעשות הפסקה מדי פעם...:)
אתם לא חושבים<?

sovlanit

New member
אושרת 28

צודקת 100 %. ועם תובנה כזאת כל שנותר הוא לאחל לך שתצליחי לבצע "פסק זמן" כרצונך... תודה על דברייך

למעלה