שלום

שלום../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

עוד קצת יותר משבועיים אני נוסעת לשליחות מטעם העבודה עם המשפחה, לארה"ב לחצי שנה. רציתי לשאול אם יש פה עוד נערים שנמצאים באיזשהי ארץ בגלל שליחות, ולשמוע איך ההרגשה..:) מחכה לתשובות, מוריאל:)

כן,

המ בכנות, ההתחלה קשה מאוד מאוד. לפחות. מתגעגעים, השפה הכל ככה. אבל אח"כ הכל יותר טוב את גם חצי שנה, את ממש תהני, כי הכל יראה לך כמו טיול אחד גדול. תיפתחי ותמצאי חברים..

כן, אני מניחה שבהתחלה יהיה קשה...

בקשר לאנגלית, קולטים את השפה במהירות? [אם את בארץ שדוברת אנגלית..] ותודה!

NoFaRi1

New member
וואי, אם זה היה לחצי שנה הייתי מתלהבת

חח אניוואיי כמו שיערה אמרה, ההתחלה ממש קשה. לי לפחות היה ככה. אלב היי, אחרי חצי שנה את חוזרת! אז נסי לקחת את זה הכי בקלות שאפשר, ולחוות הרבה. עשי חיים :]

כן, דווקא נורא שמחתי שסיפרו לי שנטוס:)

זו באמת חוויה, וגם הזדמנות גדולה ללמוד אנגלית.. [מקוצע שאני דיי מתקשה בו] ו.. כמה זמן זה נקרא "התחלה"? אם אתן יכולות לנסות להגדיר לי בערך... :)

eynav br

New member
כמעט כל מי שפה בשליחות

בארץ אחרת... ההתחלה קשה כן אבל אחר"כ זה מדהים!!! חצי שנה...אמ... לא יודעת....לי לקח שנה וחצי להתחיל באמת להנות בברזיל.

kit k@t

New member
חצי שנה זה קצת חבל...

כי לוקח זמן למצא חברים ולהתאקלם (אלא אם כן את ממש ממש חברותית), וחצי שנה זה לא ממש מספיק... בכל מקרה תהיי לך חוויה שכולם יקנאו בה, כי לעבור לארץ אחרת זה תמיד נהדר. אם את ממש רוצה לשפר את האנגלית שלך בזמן הזה אז תדברי כל הזמן... ממש ממש כל הזמן, בלי להיות ביישנית בהתחלה, פשוט תנצלי כל הזדמנות שיש לך בשביל לדבר, זה יעזור לך המון. קאט

האמת שבהתחלה אני דיי ביישנית..:S

אבל אני אקח את העצה שלך [והרבה אמרו לי את זה גם] ואדבר הרבה באנגלית בכל זאת.. נתגבר על הביישנות:p תודה!
ושאלה נוספת- איך התייחסו אליכם בהתחלה בבתי הספר? הילדים? המורים?

ציקהלה

New member
לאן את עוברת?

מנטליות של אנשים משתנה בין ארצות ואפילו בין מדינות. בטקסס ממש לא היה קשה.

kit k@t

New member
נכון

כי אם זו עיר קטנה במרכז ארה"ב (מה שממש לא נראה לי) אז יהיה קשה. אם זה צקום שרגיל לזרים קצת יותר אז זה עדיין תלוי, אבל כבר לא כזה נורא... קאט

למעלה