שלום

שלום../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

קוראים לי רונה ויש לנו כלב אמסטף מעורב זכר בוגר. ואני כבר המון זמן רוצה נקבה..וסוף סוף ההורים שלי הסכימו שנאמץ כלבה. אבל אני מפחדת שהם לא יסתדרו
טיגר (הזכר) מאוד מאולף אבל הוא לפעמים בילתי צפוי=\ זאת תהיה בעיה אם נביא לבית עוד גורה ?

marusya

New member
מנסיוני...

לחברים שלי הייתה כלבה מבוגרת ולא רגועה (הייתה לה ילדות קשה, הם לקחו אותה מרחוב), לא מזמן הם הביאו כלב מתבגר (9 חודשים בערך) שובב. הם מסתדרים יופי, יש להם מערכת יחסים. כשהם באו אלינו והכלב שלהם התחיל לשחק עם הכלבה שלנו, ראינו קנאה אמיתית מצד של הכלבה שלהם. ואם אתם עוד רוצים להביא גורה - בכלל לא תהיה בעיה, כי הוא יתייחס אליה כאל ילדה. אבל, לדעתי, כדאי לכם לעקר אותה.

האפי לי

New member
מאוד יכול להיות שתהיה בעיה

אני בכל מקרה הייתי נודדת לפורום פיטבולים ואמסטפים בנענע לשאול איך מתמודדים נכון- הכלב שלי מאוד רכושן ולא אכפת לו אם זו החברה הכי טובה שלו מהשכונה- אם נכנס/ת כלב/ה הביתה הוא עצבני ומאיים, אבל אלו בעיות שבדרך כלל אפשר לפתור. אני רק מקווה שאתם אחראים מספיק כדי לעקר ולסרס את הכלבים- גם כי גורים, ביחוד מעורבים אבל כל גור מגיעים לרחובות נדרסים מומתים מגיעים למעבדות... וגם כי כלבה מיוחמת תגרום לכלב שלך לקרוע את כל כלבי השכונה שיחזרו על פתח הבית ומה שיקרה זה שהכלב שלך יכנס להסגר או אף יומת אחרי תקיפה.. חבל

bilbolim

New member
לא ניראה לי שתהיה בעיה

יש אצלי בשכונה מלא אמסטפים ופיטבולים שראיתי שצירפו אליהם כלבים ולא ראתי שהייתה בעיה. גם אני צירפתי לקוקי את בונבון והם הסתדרו והם שניהם זכרים, הוא לא תקף אותו בגלל שהוא היה גור וכיום קוקי לפעמים קצת מרביץ לבונבון כי הוא הדומיננטי אבל בדרך כלל הם משחקים וגם שהוא מרביץ לו הוא אף פעם לא פוצע אותו אלא יותר מפחיד אותו.

תודה על התשובות..

טיגר כלב מאוד ידידותי הוא מסתדר עם *רוב* הכלבים בשכונה,הוא בא אלינו מסורס (מצאנו אותו ברחוב). טוב תודה,עזרתם מאוד

למעלה