שלום
(+שאלה)

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif

אני לא יודעת עם את השפיץ אבל את הסולייה כן... ככה אנחנו עושים כל שנה בהופעה כי הרצפה ממש מחליקה...לפעמים גם שמים קולה אבל זה ממש מגעיל...חחח
בכל אופן דנה, יש איזשהו חומר שהוא כמו מלא גרגרים כאלה שאת משפשפשת בהם את הנעל ואז היא לא מחליקה...זה כמו גושים כאלה שמונעים החלקה... קוראים לזה קליפורניום. וזה חומר מצויין...חח תמיד אמא שלי שומרת לי להופעות.אחלה דבר!

רקדנית1

New member
לספיר

אני יודעת שלא שירשרתי נכון אבל לא יכולתי לשרשר להודעה שלך... השאלה היא: איפה ניתן לקנות את החומר הזה?(קליפורניום)? בחנויות מחול ?

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif אני לא סגורה על זה...

אני אשאל את אמא שלי מאוחר יותר ואני כבר אדבר איתך
*אבל למה שאתן תקנו את זה?למה שהמקום לא יממן?בכל זאת זה בגללם...לא?

רקדנית1

New member
באמת

נראה לך שורדה תוציא על זה כסף? כי אנחנו מחליקות? אני חושבת שזה לא ממש איכפת לורדה...אבל אני בכל זאת אפנה אליה עם בקשה זו...

piZkit

New member
היי.. אתן יכולות לקנות את זה

בחנויות של כלי נגינה.. זה השרף שמשתמשים בו למיתרים של הכינור למשל.... משם אני קניתי לפחות..:]

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif מה שאת אומרת עצוב...

למורה אמור להיות אכפת מהתלמידות שלה!מה היא רוצה שחס וחלילה יקרה לכן משהו?? אני ממש לא מבינה אותה...וזה גם לא כזה יקר ומתשמשים כל פעם במעט...סתם קמצנות אבל תנסי בכל זאת

רקדנית1

New member
איכפת לה מאיתנו מאוד.לא התכוונתי

להגיד שלא..אבל כשאמרנו לסיגל(המורה לקלאסי) שאנחנו מחליקות אז היא אמרה לנו לקנות שרף. אני אשתף בעיניין את ורדה ונראה מה היא תגיד.

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif זה בסדר דנה...

אני לא ארוץ לספר לה!חחח
אבל בהחלט תשתפי אותה, אולי ייצא מזה משהו

רקדנית1

New member
אני יודעת שלא תרוצי

ואני גם לא מפחדת ממנה. אבל כתבתי פה משהו שהוא לא נכון בטעות... וזה לא בסדר מצידי...

למעלה