שלום
חביירים
מנישמע

שלום ../images/Emo13.gif חביירים ../images/Emo13.gif מנישמע ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קוראים לי מיכל בן טובים, אני מנהלת את פורום גרפולוגיה כאן בתפוז. חוצמיזה שאני גרפולוגית אני גם מרפאה בעיסוק ונחשו מה ? תחום ההתמחות שלי הוא ילדים עם ליקויי למידה וקשב
אז אם יש מישהו שצריך עצה במשהו ממני על דרכי טיפול בילדים או על גישות התייחסות לבעיות האלו או סתם מנישמע-מ´ניינים-מה חדש אתם מוזמנים לשאול
נעים להכיר
מיכל

@זהר@

New member
מיכל

את בטח לא זוכרת אותי אבל אני זוכרת אותך מ IOL. ממש בהתחלה שנפתח שם הפורום שלחתי לך כתב יד והתכתבנו קצת בעקבות זה. התכתובת נפסקה (באשמתי
סליחה). אבל גם במעט שהתכתבנו עזרת לי המון להבין דברים על עצמי שאולי ידעתי אבל סרבתי לקבל. ולכן זאת הזדמנות נהדרת להגיד לך תודה רבה
תודה!

איזו הפתעה ../images/Emo13.gif תודה תודה תודה

כתבת תחת אותו השם ? כי אני באמת לא זוכרת... תזכירי לי בבקשה ? ושוב
המון תודה. מיכל

@זהר@

New member
את לא אמורה לזכור

נדמה לי שעברה לפחות שנה מאז. אני משארת שבמייל כתבתי בשמי (כן, זה אותו שם) אבל אני לא זוכרת, אולי כתבתי בשם "זואי" כי יש הרבה חברים שקוראים לי כך. זה לא מאוד עקרוני לי שתזכרי אותי, אני לא מצפה שיזכרו אותי אחרי כל כך הרבה זמן ביחוד שהקשר היה במייל ולא הרבה מייל. רק רציתי להגיד תודה

אוקי ../images/Emo13.gif ושוב ../images/Emo51.gif אני משערת שאם

היתי רואה את הכתב שלך היתי נזכרת, אבל באמת זה לא כל כך משנה, העיקר שזה עזר לך במשהו

למעלה