שלום.
ו... שאלה...

kyle

New member
שלום.../images/Emo13.gif ו... שאלה...

קודם כל שלום לכולם... זו ההודעה הראשונה שלי פה (אני מתנדב במסגרת מחויבות אישית בנס ציונה). ולשאלה - נניח שאני עם הקרבין (אני יודע שבכיתות י' אי אפשר אבל זו לא הנקודה), ומתקרב אלי בנאדם שמקלל, מתחצף וכו', מותר לדרוך את הנשק מולו? ובהנחה שאין כדור בקנה והמחסנית בחוץ?

אור. .

הגדרת השימוש בנשק היא, אך ורק אם נשקפת סכנה לחיים לך או לאחרים, ואם אין באפשרותך למנוע את הסכנה אך ורק בנשק. בזמנו שהייתי באיזה קורס במסגרת העבודה המדריך אמר דבר נכון, אם אתה לא מתכוון לירות בנשק אל תנסה גם לאיים בו, וזה ממש נכון. כי אם תנסה לאיים ומי שמולך יקלוט שאתה לא בדיוק מתווכן לירות(כמו שאמרת בלי מחסנית) אז יש גם מצב לחטיפת נשק או לכל תאוריה אחרת. שמור על עצמך

kyle

New member
אוקי...

אגב אני שואל כי שמעתי כמה אחרים בבסיס מדברים על זה ולא בדיוק שמעתי את התשובה.

שלום30

New member
לא דורכים נשק באף מצב

נשק לא אמור להפוך לצעצוע כמו בסרטים, אסור לכוון נשק כלפי אף אחד - אפילו שהנשק ריק מכדורים ואפילו בצחוק אסור. אין לאיים או להפחיד אף אדם בעזרת הנשק. נשק נועד לסייע בהצלת חיים בלבד - והכל לפי הכללים החמורים. אני מציע לא לחשוב ולא לחפש אפשרויות להשתמש בנשק גם כשהוא ריק מכדורים - רק צרות ובעיות מחרידות יכולות לקרות בגלל זה.

שוטר82

New member
לא ק'ראתי ת'שרשור אבל לבן אדם

כמוך צריך לקחת תנשק- נשק לידך זה מסוכן זה לא משחק ילדים- זה לא עזה פה פה לא מחסלים אחדש את השני

kyle

New member
רואים שבאמת לא קראת.../images/Emo6.gif

אל תדאג... אף אחד פה לא רצה לחסל אף אחד.

שוטר82

New member
זה היה נשמע ככה

לפחות שאתם כותבים משהו תכבו את זה נכון את השאלה תנסחו את זה טוב- ראיתי את מה שכתבת וכבר אישית קיבלתי רושם שלילי

למעלה