שלום...

jammit

New member
שלום... ../images/Emo129.gif

להבדיל מהאנשים החדשים בפורום, אני לא יכולה לומר שאני חולה על מיידן. לא. ובכל זאת, יצא לי לשמוע אותם תחת השפעתה של חברתי {לא זוכת מה הכינוי שלה, אבל אדי! אם את כאן, תגיבי!} שאט אט מנסה להפוך אותי למטאליסטית מן המניין. אני אכנס ברצון ובששון לכל הקטע של מיידן כי אין שום ספק שזאת להקה מעולה! תוכלו לתת לי שמות של שירים טובים במיוחד, או לחילופין, האלבום שהכי כדאי לי לקנות בתור התחלה?

DarkLuPuS

New member
תכל'ס, עם מיידן זה לא כזה משנה

עם איזה אלבום להתחיל, כי המוזיקה שלהם קליטה, לא כבדה וכייפית. אני אמליץ לך לקנות את Iron Maiden Number Of The Beast Somehwere In Time No Prayer For The Dying Brave New World השני שרשמתי הוא הטוב ביותר שלהם לדעתי. האלבומים האלה ממצים פחות או יותר את הסגנונות המוזיקלים של הלהקה, לדעתי. enjoy

the papercut

New member
האלוווווו

תתחילי עם SomeWhere in Time Number of the beast PowerSlave Piece of mind Fear OF THE Dark

נימרודל

New member
לייייקוש אוכמניתי!!!

היי! כן כן נחשי.... אדי! איזה כיף שאני ככה משפיעה על אנשים. אני מרגישה שטנית! ואני אישית התחלתי עם ברייב ניו וורלד. אבל אפשר גם פיר אוף דה דארק. (למי יש כוח לאנגלית עכשיו?)

ironmaiden4

New member
לפי דעתי..

לכי על אוסף,ככה תוכלי למצות קצת מכל תקופה ולכסות חלק קטן כמעט מכל אלבום. אז אני ממליץ על Edward the gr8 אחלה אוסף. וסלחו לי שאני טיפש ולא יודע לכתוב גרייט. וכמובן שאת לא יכולה לפסוח על Rock In Rio! למרות שזה כבר בשלבים קצת יותר מתקדמים במיידניסטויות שלך.

למעלה