שלום

יערעעע

New member
שלום ../images/Emo124.gif

ההורים שלי רוצים לעבור דירה, את זה אני כבר יודעת. היום נודע לי שהונג קונג זו אופציה בשבילם. אבא שלי מנהל חברה. הם עושים הרבה עסקים בהונג קונג ובסין. זה יהיה די מועיל אם אחר מהעובדים יעבור לשם, אבל אף אחד לא רוצה, כך שהמנהל עצמו חושב על מעבר. אמא שלי גם לא מתנגדת, זה נראה לה כמו משהו מעניין. האחים שלי עדיין לא שמעו על זה (אני שמעתי במקרה) ומה איתי? אני אוהבת את ישראל, יש לי כאן חברים, סיירות ולימודים. שם אין לי כלום, והשפה שלהם מעצבנת אותי, והונג קונג נראית לי כמו מקום מחורבן לגור בו. אם נעבור, אז זה בוודאי יהיה לשנה או לשנתיים, אבל זה עדיין ידפוק לי את הלימודים. ואת הקשרים עם החברים. ואת הסיירות. ואת הסיכוי להתקבל לגרעין בצבא. אם זה מה שאני בכלל רוצה. אני כותבת עם הרבה יותר מדי נקודות. זה אומר שאני עצבנית. ו...בעע.... אין לי חשק לזה עכשיו. עוד לא סיפרתי את זה לאף אחד, חוץ מלחברה אחת, וגם אמרתי לה לשתוק, כי אני לא רוצה סתם לעשות מהומה על דבר שיתברר כמוטעה (כי ההורים שלי עדיין לא החליטו כלום) הסתכלתי קצת בפורום, וראיתי שרובכם מתלוננים על המצב החברתי. יש לי חברה, שבתחילת השנה היא עברה לאיטליה, והיא לומדת שם בביצפר בריטי. אותה חברה, היא אחד היצורים הכי ידידותיים שהכרתי אי פעם, ולמרות זאת- גם לה קשה מאוד עם המצב החברתי. אם לה קשה- איך יהיה המצב החברתי שלי במידה ונעבור? אני מבינה שהמנטליות של הבריטים שונה מזו של ההונג קונגים, אז יש כאן מישהו מהונג קונג? כי לי, למעשה, אין כל מושג לגביהם. אולי אני סתם דואגת יותר מדי, אבל זה הגיוני, לא? אני מכירה את הבלוגים של תה צמחים ושל אסף 8, ותמיד הסתכלתי על המצב שלהם ממבט חוץ. אני מקווה שאני לא אצטרך להבין אותם... אז... יש כאן מישהו מהונג קונג, או מהמזרח הרחוק?
מישהו? בבקשה?

J0nathan17

New member
בת כמה את?

הונג קונג נשמע מעניין לדפוק את הגיוס יכול להיות דבר טוב, את זה אל תשכחי... וללמוד עוד שפה זה תמיד בונוס קשה להשיג חברים בלי לדעת שפה, אבל כשלומדים זה פחות מסובך
את הקשר עם החברים שלך בארץ, אם תצליחי לשמור עליו או לא זה אפ טו יו והם... אם תקראי פה בפורום תראי שחלק כן וחלק לא..

גם אני שואלת, בת כמה את?

תראי, לכולם קשה בהתחלה מבחינה חברתית אבל את לא באמת חושבת שבשניה שתגיעי לשם תהיי מוקפת באנשים נכון? אגב, חברה טובה שלי גרה כמה שנים בהונג קונג וזה באמת מקום אחלה. היא אפילו היתה בבית ספר בריטי שם ונהנתה לאללה
תחשבי חיובי ותהני..

יערעעע

New member
תודה על התגובות

אני בת 14 אבל אני לא יודעת אם אני עוברת- בינתיים שום דבר לא בטוח. אני מקווה שאני לא אעבור, אבל אם כן-אז אני אולי אלמד בביצפר אמריקאי. לא יודעת. המ.

יערעעע

New member
לא

אני לא חושבת על זה כבר מעכשיו, פשוט דיברתי על זה קצת לפני שכתבתי את ההודעה, אז זה גם איכשהו נכנס. לא רציתי שזה יצא ככה

J0nathan17

New member
אז תראי

אם ההורים שלך לא סגורים על זה, אני הייתי מנסה להוריד אותם מהעניין (אני גם לא רציתי לעבור) אבל אם הם מחליטים, אז תלמדי מהטעויות של רבים מאיתנו, ותסעי בראש פתוח במקום בבאסה עזבי את הצבא כרגע, על זה יהיה לך זמן לחשוב

מסכימה....

הכי חשוב ראש פתוח וגישה חיובית.. (פחח זה נשמע מגוכח.) בכל אופן תהני, ושיהיה בהצלחה מה שלא יקרה. ותאמת גם אני שמעתי רק דברים טובים על הונג קונג

kit k@t

New member
אמממ

אני מארה"ב, אבל שמעתי שהונג קונג זה דווקא מקום מגניב לגור בו, ואם זה לשנה שנתיים זה יהיה משהו נחמד לעבור, לדעתי.. קאט

למעלה