שלום!

A n g e l u s

New member
שלום!../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

אני חדש.. אז ככה, קוראים לי רועי, אני בן 12, אוהב מאוד אקסמן [אליאס, באפי, מכשפות, סברינה, סמולוויל
] והייתי פעם פעיל עד שנאלצתי לעזוב.. אז חזרתי!
בכל מקרה, אני רוצה לנצל תשירשור לדבר טיפה על העונה הרביעית.. אז מי שראה יש המון ספוילרים, זהירות לא לקרוא!!
עונה 4 של אקסמן אבולושין. - - - - - - - WOW.. כל העונה הייתה וואו אחד גדול, חבל שהיא הייתה כל כך קצרה
, ב409 יש הצצה לעתיד.. וזה וואו אחד ענקי!! רוג מקבלת את הכוחות של גברת מארוול
וונדה גודלת, בטח גדלה להיות חזקה מאוד! וג'ין.. היא הופכת לפיניקס!!!
אמרו לי שאולי זו העונה האחרונה של אקסמן ואולי לא תהיה עונה חמישית.. כי בכל זאת הסיום דיי מתאים לסיים סידרה, סוגר את כל החורים לגבי "מה עם פיניקס?" "מה עם ההפגנות נגד מוטציות?" וכו.. אני אמות אם הסידרה תיגמר, אני כל כך אוהב אותה.

Adritha

New member
אני מסכימה..

לגבי זה שהעונה ממש טובה, וגם לי דווקא נראה שזה הסוף, כי זה באמת מסכם את הכל, יש את ההצצה לעתיד שדיי מזכירה את הסדרה המקורית. למרות ששמעתי שיש עונה חמישית, אבל לך תדע.... רק חבל שלא פירטו יותר על אפוקליפס, הרי בעונה שכולה אמורה להתעסק בתחייתו של אפוקליפס לא התעסקו בזה מי יודע מה הרבה, וגם איך שכלאו אותו מחדש היה יותר מדי פשוט.... אבל לא נורא, סוף טוף הכל טוף:) נ.ב:ברוך השב:)

A n g e l u s

New member
היי, תודה על התגובה.../images/Emo8.gif../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

אבל למה לספיילר? כלומר למי שלא ראה.. בכל מקרה
עונה 4 מעלי ומתחתי: - - - - - - -הם בהחלט היו צריכים להתעסק יותר באפוקליפס.. למרות שהעלילה עליו מתחילה מעונה שניה כבר.. נפסקת וחוזרת.. ציפיתי למשו יותר חזק, בסידרה המקורית הוא היה הרבה יותר חזק. [ככה גם כולם, אגב].

טעות בפיך ידידי

מכיוון שהכוחות די עוצמו אין לי מוסג מה הכוחות של אפוקליפס אך למשל הכוחות של רוג היא בחיים לא יכלה להשתמש בכוח שהיא ספגה לפני הרבה זמן היא פשוט לא(לפחות בסדרה) חוץ מהכוח של של מרבל גירל שבא היא נגע זמן ממושך ושעבה ממנה את הכוח עד הטיפה האחרונה שלו ככה שהוא נישאר אצלה ג'ין די חזקה בשביל טלקנטית צעירה וכך גם סקוט אמנדה או מכשפת הארגמן בשמה המקורי כל כך חזקה אפילו מהאמנדה הטובה שבהיירונמן ככה שהיא גם עוצמתית במיוחד גמביט יכל לפוצץ קיר???????לפוצץ מכונית?????? ממתי??? הדבר הכי גדל שהוא יכל לפוץ הוא דבר בגודל עגרוף ממוצע כך שזה גם העצמת כוחות אדירה אני יכל להוסיף ולהרחיב עם אתה רוצה

A n g e l u s

New member
אוקי, אני רוצה קצת יותר../images/Emo121.gif|וי-וי|

פרטים על וונדה, היא מופיעה באיירון-מן?! ממתי?! פרטים!

אכן וונדה מופיעה באיירונמן

מאז ומתמיד זאת זאת שלובשת בגד גוף אדום שכמעט לא עושה כלום(לפחות לפי דעתי) אך ניראה לי ששם מכנים אותה רק מכשפת הארגמן שזה הוא הכנוי שלה

Golden Flash

New member
סליחה על הקטנוניות אבל....

התכוונת למיסיס מארבל ולא מארבל גירל כי מארבל גירל זאת ג'ין

אז שתי טעויות בפי

ממתי ג'ין היא מארבל גירל? איני זוכר אבל זה הגיוני אז טעות בפי ואני מתנצל ולא להתייחס למה כתבתי בהודעה שפתחתי

למעלה