שלום

שלום ../images/Emo108.gif

אני חדשה ורציתי לשאול מה עומד לקרות בכל הפרקים ויש לתשוקות אתר בעברית?

וואו

הולך לקרות דיי הרבה, הרי בארה"ב מקדימים אותנו ב-3 שנים....
לפי מה שאני יודעת- גרייס וסם- ייפרדו, אייבי רקמה תוכנית ושילמה למתחזה ובנו (שלא יודע מהעניין)שיעמידו פנים שהם בעלה ובנה האבודים, גרייס תפרד מסם בשבילהם ואייבי תזכה בסם ג'וליאן ואייבי- יתגרשו והוא יתחתן עם רבקה, אבל מנהל רומן עם איב תרזה- עובר עליה הרבה תהפוכות,כמעט תתחתן עם איתן אבל תברח לפני החתונה, יהיה לה בן מג'וליאן, תתחתן איתו, אבל אחר כך תגלה שזו מתיחה של חברים שלו, וגם יהיה לה רומן או שעדיין יש לה רומן עם פוקס אחיו למחצה של איתן וויטני- תהיה עם צ'אד אבל תשמור זאת בסוד קיי- תלד בת ממיגל, וזאת לאחר שהוא חשב שהיא צ'ריטי לכן שכב איתה טאביתה- תלד בת מג'וליאן.... איך ולמה? אין לי מושג...אם מישהו יודע אשמח לדעת פרטים על כך

../images/Emo58.gifאז רגע

סם יגלה שאית'ן זה הבן שלו? ולמה ג'וליאן מתחתן עם רבקה? מה קרה לתרזה למה היא בורחת ולמה היא שכבה עם ג'וליאן
אז בסוף אית'ן וגוון מתחתנים? ומה עם איב מגלים את העבר שלה? ואיך סם מתגבר כל כך מהר ועובר לאייבי?

תשובות ../images/Emo58.gif

סם אכן מגלה שאיתן הוא בנו וזאת הסיבה שתרזה ואיתן לא מתחתנים, גוון מגלה לאיתן שתרזה ידעה שסם הוא אביו ולא סיפרה לו. תרזה שכבה עם ג'וליאן כי היא הייתה שיכורה (ההסבר הגיוני בהחלט) ושניהם היו בברמודה, אין לי מושג איך הם הגיעו לשם ביחד... אית'ן וגוון מתחתנים, גוון הייתה בהריון ממנו, אבל הפילה לא נראה לי שעוד גילו על העבר של איב, ודרך אגב, יותר מאוחר אחותה ליז תצטרף לסדרה ותתחיל עם טי סי

ChilD SouL

New member
../images/Emo12.gif אין מילים....../images/Emo12.gif אני בשוק../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

python 4

New member
שלום אוני תול (אני בתול../images/Emo35.gif)

הנה ה-
שלך, ועכשיו שיר שהקדשתי במיוחד בשבילך:
לי יש
לך יש
לשנינו יש
על חשבון רעות
והפזמון -
על חשבון רעות!

Principesa Reut

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif

ברוכה הבאה אוני תול
וכמו שפייתון אמר - הנה לך
על חשבוני... כלומר, על חשבון ה

יקמצנית אחת!!! ../images/Emo6.gif

תני לה על חשבונך פעם אחת....
בכל אופן אני רוצה להזמין
רגילה... ללא תוספות.

Principesa Reut

New member
אני../images/Emo35.gif קמצנית../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אבל אבל... חשבון הבית זה חשבוני

תודה ../images/Emo24.gif

אני אשמח ל
והפרי הכי טעים העולם
ודרך אגב אוני = אני ותול =חתול אההה ו
אני שותה רק בבוקר להיתעוררות :) ו שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :)

למעלה