שלום. .Hi. Oi

recruta

New member
שלום. .Hi. Oi

שלום, רציתי לשאול אם יש כאן מישהו/י שמתגוררים בברזיל.. בכל מקרה, אני גר בברזיל. ואני אשמח לייצג את ברזיל בפורום. hello. I´v just want to ask if their is some one who live in Brazil? anyway. I live in Brazil, and I will be happy to give my represteation..... Oi, quereu perguntar: ter aque pessoa que mora na Brazil? de todo os modos, eu moro na Brazil e pronto represenar Brazil na isso forrum. שלכם, yours, sao עמי Ami

אהלן!!

בטח שאתה יכול לייצג את ברזיל... אני עומר נעים מאוד ואני "נציג יוון"...אני מרגיש כמו בתחרות מלכת יופי...

היי אני מורן

מישראל..בת 14 ואה..אתה לא חייב לתרגם כל מה שאתה כותב גם לאנגלית וגם לשפה שלך..(מה שזה לא יהיה..)

FriendlyFriend

New member
אני יציגת קנדה!!!!!!!!!!!!

על מה אתם מסתכלים?! אני תפסתי את קנדה ראשונה, לכו למדינה אחרת להיות נציג שלה!

FriendlyFriend

New member
טוף טוף טוף טוף טוף טוף טוף טוף טוף

אז אני נציגת טורונטו......... בואו נעשה משהו מזה? (אני מאוד יצירתית, כדי לכם להתרגל
) נשים את כללללללללללללל הנציגים על לוח אחד(ואם יש שניים מאותו מקום אז או נהיים יותר ספציפים או שפשוט ייצגו שניים את אותו ארץ) טוב, אין לי כוח- אתם תראו מה אני רוצה! אתם עוד תראווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |שתוקשיר|

sivani

New member
א-נ-י נציגת קנדה! ../images/Emo3.gif

טוב טוב את נציגת טורונטו ואני נציגת וונקובר

sivani

New member
שלום עמי ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

איזה ארץ מגניבה...אתה גר בריו??

recruta

New member
אבל..

כשהגעתי גרתי בבהיה.. (או איך שלא כותבים בעברית..) bahinha (bahiya)

BoR|S

New member
בוריס > אנטרקטיקה

וגם נשר (נו חור כזה ליד חיפה)

FriendlyFriend

New member
הודעה לrecruta !

Oi recruta! quantos anos têm você? e eu quis pedir, como é gosta de viver em Brasil? deve ser divertido. ..I nao sabe português, eu sou usar tradutor. ..so que é o que eu quis dizer. ..I nao sabe Portugese absolutamente! nao regular um palavra! então bye para agora, e. ..keep escrito em nosso forum!

היי עמי..

מה שלומך? ברוך הבא לפורום
אני גרתי עד לפני שלושה חודשים בברזיל.. כמה זמן אתה כבר גר שם?

recruta

New member
Oi :)

eu tenho 16 anos.. certo, muito divertido viver em Brazil! isso legau voce nao sabe portuguss... porque isso, voce pode escrever com hebraico..:) ובעברית: אני בן 16, וזה באמת מבדר לחיות בברזיל. הבנתי שאתה לא דובר פורטוגזית והשתמשת בתרגומון, אבל אל תדאג, אני יודע עברית ויש לי מחשב עם עברית.. (אפילו במקלדת אין לי אותיות פורטוגזיות) אז תרגיש חופשי לדבר עברית..:) עמי

למעלה