שלום D=

SicPuPpy

New member
שלום D=

שמעתי דיסק של בלינק אצל חברה אין לי מושג איזה P= בקיצור אני רוצה לקנות דיסק שלהם..כלשהו מחר איזה מהם הכי מומלץ?:p ניסחתי את זה בצורה טפשית ביותר אני יודעת..חחח

Satla ruleS

New member
חחח..

לדעתי- The Mark, Tom, And Travis Show או החדש [למרות שכולם אמרו שהוא אכזבה]- Blink 182 [כע פשוט ככה קוראים לו חח] יא ואת אוהבת את סימפל פלאן [ראיתי לפי חתימה] ??! בע כמה סוגריים בהודעה אחת??! אז כדי להשלים- [תהני][מהדיסק שתבחרי]

SicPuPpy

New member
D=

הורדתי כמה שירים מכמה אלבומים..חח הBlink 182 באמת מאכזב קצת אהבתי את take off your pants and jacket וכע אני אוהבת סיפמלD=

SicPuPpy

New member
חחחח

בלע אני רוצה לקנות מחר..אני לא בנאדם סבלני P= אבלל אנלא יודעת איזה:p

busted4ever

New member
טייק אוף

דיסק פשוט מדההההההההההההההההההההההההההים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חורשת עליו ולא נמאס לי

may90

New member
יש לי שאלה...

לפי הכינוי שלך... אמ.. אולי אני טועה.. אבל.. את אוהבת את ג'יימס? (אולי זה סתם צירוף מקרים..-אם את אוהבת אותו את תדעי לאיזה ג'יימס אני מתכוונת)

B182

New member
לפי דעתי

חפשי את Dude Ranch האלבום השלישי אם אני לא טועה שלהם. זה ה-דיסק שלהם לפי דעתי... את הדיסק של ההופעה (^) לא תוכלי למצוא כי הוא יצא במהדורה מוגבלת...

RoyBlinkBoy

New member
גם הדיסק של ההופעה

למרות שהוא האהוב עליי הוא פחות לכאלה שעוד לא מכירים אותם כזה טוב... תשמעי עוד שירים.. בעיקר יותר ישנים מכיוון שהאלבום הזה נעשה לפני טייק אוף.. וגם באופן כללי צריך להכיר קצת את סגנון הבדיחות שלהם.. אבל בעיקרון זה אלבום גדול

SicPuPpy

New member
חזרתי עכשיו מהחנות..P=

היה להם רק את blink 182 הזמנתי את טייק אוף..

MiChElLe182

New member
תתחדשי

למרות זה לא ניראה לי הדיסק האידיאלי לקנות או לשמוע ראשון... אבל תהני... את אוהבת גם באסטד או רק את ג'יימס??

busted4ever

New member
לדעתי דווקא כן

שמעתי את כל הדיסקים של בלינק הכי טוב לדעתי היה טייק אוף את גם אוהבבת פאנקרוק קליל [באסטד סימפל...לפי מה שהבנתי] אז את ממממש תאהבי את הדיסק הזה

MiChElLe182

New member
היתכוונתי לדיסק החדש

blink 182....לא לטייק אוף טייק אוף באמת מדהים

למעלה