שלום....... B-)

dr.dre

New member
שלום....... B-)

שלום לך יאיר...אודה לך מאוד אם גם הפעם כמו תמיד תוכל לייעץ לי...המצב הוא כזה..היחסים שלי איתה השתפרו בצורה ניכרת לאחר כמה ימים של עימותים בהם דרשתי ממנה להתנתק סופית מהקודם שלה..היה ניתוק בינינו של יומיים ולאחר מכן הגעגועים של שנינו גברו על הכל וחזרנו להיות ביחד כשהיא מבטיחה לי שהיא מתנתקת מהחבר הקודם שלה גם אם בשבילה הוא עכשיו רק בתור ידיד..הבעיה כרגע היא שהיא רוצה לצאת לטיול שנתי מטעם בי``ס וכפי שאתה בטח מנחש..גם הוא יוצא..כשהתפייסנו היא הסכימה לוותר על הטיול אם זה מפריע לי..אתמול כששוחחנו על זה היא ביקשה בכל זאת לצאת מבלי שנריב...מצד אחד אין לי זכות לאסור עליה טיולים..אני מרגיש די רע בגלל זה..אבל מצד שני אתה יודע יאיר..יומיים באותה אכסנייה איתו...ועם החברות ``החכמות`` שלה שסכסכות בינינו תמיד ומנסות להחזיר אותם זה לזה..אני מבולבל ולא יודע מה לעשות..אנהי יודע שאם אתעקש היא תוותר על הטיול אבל..האם זה הצעד הנכון לעשות...? אודה לך מאוד אם תעזור לי...יום נעים לך יאיר וכל טוב... B-)

לשחרר, חמוד. ל ש ח ר ר !

ולשחרר, זה אומר לצאת מהכלוב הקטן הזה של הקנאה, אל החיים שבחוץ. מה זה לא לצאת לטיול שנתי כי הוא יהיה שם ? ומה עם לטייל ברחובות, כי הוא עלול להופיע ? או לנסוע באוטובוס, כי הוא פתאום עלול לעלות ? חמוד, צא מהקופסה הקטנטונת שאתה סוגר את עצמך, ותהיה רחב, לרג` יענו. הוא בטיול ? אחלה. הוא בכיתה ? אחלה. קטן עליך, הבנת ? הכל קטן עליך, את הכל אתה יכול להכיל, כי אתה גדול, ולא קטן. איש קטן מנסה להגביל כי הוא מפחד. על איש גדול שום דבר לא מאיים : אותו לא עוזבים בגלל שטויות. ואם כן - ממילא זה לא שווה הרבה. לגדול, לשחרר, לצמוח, ולהפסיק לחשוב ממקום ילדותי ולוזרי, אלא גברי גדול ורחב, קפיש ? אז.. יאללה : לשחרר - ולגדול !

dr.dre

New member
אתה צודק.....כמו תמיד.... B-)

קראתי את תגובתך ו..מה לומר..אתה פשוט צודק...אני באמת מקנא וזאת אחת הסיבות לויכוחים שלי איתה..אבל עכשיו הבנתי שאסור לי לאסור עליה דברים ואם היא באמת אוהבת אותי שום דבר לא ישפיע עליה..גם לא קרבתו של הקודם שלה..תודה לך שוב יאיר על עצותיך...שהן כתמיד חכמות ומלאות הגיון..שיהיה לך יום נהדר.. B-)

למעלה