שלום|4u|

Short2ThePoint

New member
שלום|4u|

בס"ד שלום לכולן... אני יולי, 22, מרכז, חיילת. מזה כשנה וחצי בלי אמא. אפשר להצטרף?

בזה הרגע הצטרפת!

יולי יקרה. ברוכה הבאה. אני מבינה שהאובדן אצלך עדיין טרי מאוד. את מוזמנת להישאר עימנו, ולהשתתף ככל שיתאים לך.

Short2ThePoint

New member
../images/Emo9.gif

בס"ד תודה רבה... בדיוק הרגע סיימתי לכתוב את סיפור החיים שלי, שברובו סובב סביב אמא. כל מי שמעוניינת מוזמנת לקרא... זה כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=672&msgid=85417370 שבת שלום ומבורך...

וואוו, יולי.

איזה סיפור. עושה לי רושם שאת אדם מאוד חזק. אני מבינה שאת עומדת לצאת לקורס קצינים, וזה קצת מזכיר לי אותי, שלמרות הכל, התעקשתי להלתחיל את הקורס ולסיים אותו, ולעשות הכל כמו כולם, למרות שהכל לא היה כמו אצל כולם. אני מצרפת קישור להודעה שלך, כדי שיהיה יותר נוח לעבור. מחזקת את ידייך, ומקווה שתישארי איתנו.

וואוו..

זו בהחלט המילה המתאימה... סיפור כלל לא פשוט יש מאוחרייך.. ונראה כי התמודדת/ מתמודדת איתו באומץ וכוחות גדולים... ברוכה הבאה לפורום...
לדעתי את כבר בת
מוזמנת לשתף ולקחת איזה חלק שמתאים לך.. אנחנו כאן...

אשבל1

New member
ממש בכיתי ולא מרחמים אלא מזדהה איתך

עם העצב האין סופי, עם הכאבים........... מאחלת לך שתמשיכי להיות חזקה ותעמדי ביעדים שאת בוחרת, בעתיד תביני שהיה כדאי להשקיע עם כל הקושי. תמשיכי לספר, רוצות לשמוע ולהתעדכן

למעלה