שלום + 2 שאלות

טלד

New member
שלום + 2 שאלות

שלום לכולם, מאוד משמח אותי למצוא את הפורום הזה... אז ככה 2 שאלות: 1. יש לי בבית את Settlers of Catan ואת munchkin שמדי פעם אני משחק בהם עם חברים (כשמצליחים להפגש מספיק אנשים בשעה מספיק מוקדמת). אני מחפש אנשים נוספים לשחק איתם (גם משחקים אחרים). 2. מזה זמן אני מתעניין במשחק WarHammer אבל לא מוצא אף אחד שמשחק בזה באופן קבוע. אם משהו משחק ומוכן להזמין אותי לצפות, תוך שאלת שאלות :) אני אשמח. ההעדפה שלי (עבור שני הנושאים) היא אנשים מבוגרים שגרים בין ת"א לחיפה... (כולל)

ycyclop

New member
תשובות

לגבי 1: ישנם מפגשים אצלינו פעם בחודש בערך, אבל זה אולי רחוק לך (איזור מודיעין). לגבי 2: מצטער, המשחק לא הכי מלהיב בעולם (אולי עם ההרחבות) וזאת אולי הסיבה למה אתה לא מוצא מישהו שמשחק באופן קבוע.

ycyclop

New member
קצת פחות

אבל אני תמכנן להתחיל מחדש בצורה מסודרת את המפגשים

טלד

New member
אפילו ירושליים

כתבתי ת"א וחיפה כי לא הנחתי שמישהו ממש גר בירושלים {: אני אשמח.

ShadeJon

New member
Call me

Give me a call at 0545-987036. Understand that my Hebrew is somewhat poor! Yehuda

shadowfax

New member
אתר קהילת המיניאטורות

http://network.the-orc.com/minit/ בפורומים תוכל למצוא את הריכוז הכי גדול של שחקני WH בארץ בכל הגילאים.

ycyclop

New member
איזה טעות שלי

חשבתי על WarCraft משחק לא שהוא ממש לא משהו, ולא שמתי לב שהוא כתב WarHammer שבהחלט מעניין, אבל מחייב זמן.

Ferenheit

New member
אני דווקא אוהב את ווקראפט

המשחק עצמו פשטני למדי, אבל חבילת ההרחבה מתקנת אותו והופכת אותו למהנה בעיני. היא משכללת את האסטרטגיה באופן משמעותי - וזו הייתה לדעתי נקודת החולשה של המשחק.

למעלה