שלום! 2 שאלות...

שלום! 2 שאלות...

1. אנחנו משתמשים בגלולות בתור אמצעי מניעה. בערך דקה אחרי שבעלי מסיים ויוצא ממני מתחיל ליזול ממני המון זרע... ממש "בומים" של נוזל זרע, וזה די מגעיל ומלכלך... בהתחלה הייתי מנגבת עם טישו אבל ראיתי שזה לא מספיק אז ישר כשאנחנו מסיימים אני שמה טמפון... זה לא כזה כיף.... רציתי לשאול האם זה אצל כולם ככה ומה אתן עושות... 2. אני מאוד נהנית מהאורגזמה שבעלי עושה לי, אני רק לא בטוחה שההנאה שלי נקראת לסיים עד הסוף... זה כאילו כיף שהולך וגובר בהדרגתיות ואז פתאום יש עליה חדה בכיף ופתאום בום... ירידה חדה וכבר לא כיף לי אפילו כשנוגעים שם! זהו, זה אומר שהגיע הסוף? ואם אני רוצה עוד זמן מהכיף הממש כייפי, הכיף בדרגה האחרונה...? תודה!

sharpantie

New member
תשובות

1. אם תשימי מגבת על הסדין. המגבת תספוג את הזרע ואולי זה יהיה פחות מגעיל. 2. יש לך כנראה רגישות רבה באזור אחרי שאת גומרת ולכן ההרגשה הלא נעימה. במשך הזמן ועם הניסיון לומדים איך להאריך את הכיף וליגמור עוד ועוד אבל זה לא קורה אצל כל אחת.

queenyfj

New member
זרע ואורגזמה

1. גם אני בעבר מאוד נגעלתי מהזרע של בן זוגי. אבל למעשה, אין בזה שום דבר מגעיל או מלוכלך. זה אפילו לא משאיר כתמים! זה יורד יופי בכביסה, אין לזה ריח (אבל לפעמים יש לזה טעם... תלוי מה הוא נוהג לאכול
), אין לזה צבע... יש נשים שבולעות זרע, וזה אפילו לא יותר מדי קלוריות. יש נשים שאוהבות שגומרים להן על הפנים. משהו בחינוך שלי כנראה לימד אותי שזרע זה מלוכלך ודוחה. בן הזוג שלי הראה הרבה הבנה לקושי שלי עם נוזל-זרע על גופי, ומאוד שיתף פעולה עם כל קריאות השבר והמצוקה שלי. עם הזמן פחות קשה לי עם זה. טישו באמת לא מספיק. אפשר לשים סדין או מגבת כמו שהציעה sharpantie; אפשר גם להכין מגבת קטנה ליד המיטה ולנגב בעזרתה. אם מפריעה לך הנזילה, את יכולה פשוט ללכת ולשטוף את הנרתיק במקלחת, ולהוציא את כל שאריות הזרע. את יכולה גם לשים תחבושת הגיינית (במקום טמפון) שתספוג את ה"עודפים" במהלך הלילה. 2. מה שאת מתארת בהחלט נשמע כמו אורגזמה. גם אני נהיית מאוד רגישה אחרי שאני גומרת, ולעיתים רחוקות מסוגלת לגעת שוב בדגדגן מייד אחרי. כשאני מאוננת אני מתרגלת איך להאריך עוד ועוד את האורגזמה שלי - לפעמים זה עובד ולפעמים לא... אבל כשלמדתי בעצמי יכולתי להראות גם לבן-זוגי מה אני אוהבת ואיך לעשות את האורגזמה ממושכת יותר. אחד הדברים שמאריכים לי את הכיף אחרי שהאורגזמה הגיעה, הוא ליטופים בכל הגוף. הגוף שלי נהיה רגיש (אך לא רגיש מדי) אחרי אורזמה, וזה ממש נעים כשבן-זוגי מלטף לי את השדיים, את הבטן, א הרגליים - זה כיף גדול וה מרגיש אחרת לגמרי מאשר אותם הליטופים בזמנים אחרים. נסי ותהני!

the evil 1

New member
אל תשימי טמפון

לכי מייד למיקלחת ושיטפי את הזרע, לשים טמפון אחרי סקס ולהשיר אתצ כל "הבלגן" בפנים ממש לא בריא ומעודד דלקות ופטריות (דיברי גניקולוגית).

למעלה