שלום... 2 שאלות בפנים..

marins3

New member
שלום... 2 שאלות בפנים..

1.עם אני יילמד במגמת תיאטרן בבית ספרי...אני ייצטרך ללמוד גם בעוד בתי ספר למשחק?(מקצועיים כמו צבי,ילין,נתיב...) 2. איפה אפשר למצוא אודישנים?,שמעתי על במרום הפקות...,הם באמת עוזרים או שאולי ייצא מזה רק ניצב.. ודרך אגב חבר שלי הוזמן מבמרום לראיון אישי בשבוע הקרוב... הוא ביקש ממני לשאול באחד מן הפורומים מה ייצפה לו שם?,הם התקשרו אליו דרך היותו רשום באתר....,אני לא הייתי אף פעם בראיון אישי או משהו דומה לכן אני לא יכול לעזור לו..,הם מזמינים הרבה אנשים לראיון אישי ובסוף לא יוצא כלום,או שיכול לצאת מזה משהו?,תודה על העזרה מראש חבר'ה..!!!!! :)

Etamar Perdo

New member
2 תשובות בפנים...

1. השאלה ממש לא מובנת. הקשר בין מגמת תאטרון לבין בית ספר למשחק זה הקשר שאתה נתותן לזה. אני למשל החלטתי שאני רוצה ללכת לבית ספר למשחק אחרי הצבא. אבל אתה לא חייב כלום. וגם אתה לא בגיל המתאים אם אתה רוצה ללכת למגמת תיאטרון. בתי הספר הם לאנשים אחרי הצבא. 2. אני אל מבין איך פתאום צצים כל כך הרבה אנשים שנתקלו ב"במרום". לפי מה שאנחנו יודעים. "במרום" הם גנבים שרוצים לסחוט ממך כסף. טוב אני מגזים. אבל רק לפני כמה שבועות הבנתי למה החשבון טלפון שלי מנופח. כי הייתי מקבל הודעות לאודישנים והסתבר לי רק לפני כמה שבועות שכל הודעה היא 5 שקלים. בקשר לכל השאר. אני רק יודע שהם לא אנשים טובים. והם מתקשרים לכולם לראין אישי והם לא אנשים טובים. הצעה אישית, תתרחק מהם.

marins3

New member
תגובה..

אוקיי אז אתם יודעים מה קורה כשבאים לראיון אישי איתם?... ואיפה אפשר למצוא אודישנים ?

במרום זה רק ניצבות..

בס"ד הם שולחים רק לניצבות וסירטי סטודנטים. ואני הייתי שם שנה עוד במסלול המיקצועי.

marins3

New member
אוקי אז...

והאתר MYTALENT יש שם פירסומים אודישנים.. זה בטוח? ועוד לא עניתם לי על שאלה אחת חח.. שבאים לראיון אישי.... זה סתם?,או יוצא מזה משהו...?

לא אתה לא מגזים

הם אכן גנבים שרוצים לסחוט ממך כסף וכל מילה נוספת מיותרת.. לך אני ממליץ להתרחק משם וגם לומר לחבר שלך שלא יתקרב למקום הזה

marins3

New member
אקח לצומת ליבי ו...

כאשר הם מזמינים לראיון אישי? (הם מזמינים המון אנשים לזה?),והאם זה סתם הזמנה שלא ייצא מזה כלום?,סתם שאלות ולהיתראות?

הם אומרים "רעיון אישי" כדי שתשמע מיוחד בעינם.

בס"ד סתם חירטוטים.. הם משבחים את המקום שלהם ואומרים כמה שיש להם קשרים עם כל ההפקות.. ומדברים במספרים ואחוזים שאפשר להרוויח. ואת האמת זה מצליח להם.. אני אישית לא אחת שאפשר לעבוד עליה או משהו.. ואם עליי הם הצליחו הם מצליחים על כולם.. מה שהכי מצא חן בעיניי הם אמרו משהו כמו "אנחנו לא סכנות שלוקחת אחוזים, אנחנו לוקחים כסף עבור השירות של האודישנים, את תקבלי אודישנים, ואם תעברי לא ניקח לך כלום." ואני לא הכרתי את העולםהזה, וחשבתי שככה זה עובד, שאני אצליח. הם עשו לי אודישן, ואמרו לי שאני מתאימה למסלול המיקצועי.. ואם אני רוצה להיות בו אני צריכה לשלם בערך 900 שקל.. וזה מה שעשיתי, והם שלחו לי אודישנים לניצבות, או מחזמר שהייתי צריכה לשלם כדי להיות בו, ואת האודישנים שלהם מוצאים גם באתר קשת, הם שלחו לי אודישנים לכוכב-נולד, נולד לרקוד.. מישהו אמר להם שאני רוצה להיות זמרת רקדנית? עשיתי מונולוגגג ואמרתי שאני רוצה להיות שחקנית וזה מה שמעניין אותי. הם הכי הרגוו אותי שהם שלחו לי אודישן לדגמן.. שזה בכלל לא מה שאני רוצה וגם זה היה לגילאי 18+. אם היה לי כוח הייתי מספרת הכול.. אבל כבר אני לא יודעת מאיפה להתחיל. יום טוב, ואל תעשה ת'טעות שאני עשיתי.

למעלה