שלום תעזרו לי בבקשה

שלום תעזרו לי בבקשה

אז ככה.. ליפני כמה זמן הכרתי מישהו מהאינטרנט והוא הפך ליהיות הידיד הכי טוב שלי שאני סומכת עליו בעיניים עצומות.. ואני פשוט מתה עליו.. וניפגשנו כבר איזה שלושה פעמים... הפעם השלישית הייתה ליפני כמה ימים.. והקטע הוא שפיתאום הוא בא ביציאה שהוא רוצה לנשק אותי אבל מפחד ושאלתי אותו למה והוא אמר שהוא פוחד שאני יחשוב שהוא נצלן או שעכשיו אנחנו מעבר לידידים.. ואז הסברתי לו מה שאני חושבת.. שאני לא יחשוב שהוא נצלן כי אני מכירה אותו מספיק טוב.. ושלא ניראה לי שאני פיתום יחשוב שאנחנו מעבר לזה..(ידידים) בקיצר עברנו נושא ואחרי כמה זמן פיתאום היתנשקנו הקטע שהנשיקה היא סתם בישבילו אבל אני מרגישה שבישבילי היא לא סתם פיתאום ... והבעיה היא שאני מאוהבת במישהו ומאז הנשיקה אני ממש מבולבלת ואין לי מושג מה לעשות.. והמישהו שאני מאוהבת הוא לא מהאינטרנט... ואממ זהו ושבת שלום לכולם ובבקשה תעזרו לי איכשהו

טאKילה

New member
בין ידידים נשיקה לוהטת.

זה מעבר למקום אחר, זו טעות להשאר כביכול ידידים כאילו כלום. נשיקה בלחי משאירה ידידות במרחב הגבול, נשיקה עמוקה מטשטשת ומבלבלת,הלב לא מבין מילים לא מבין גבולות והיגיון. הלב יודע תא'כלס.

../images/Emo4.gif

אמממ למה טעות להישאר ידידים? והקטע שבישבילו זה כאילו כלום... :( והקטע שהנשיקה לא הייתה סתם נשיקה.... והלב שלי לא יודע תא'כלס... הלב שלי מבולבל ומאוד..

שלוק29

New member
תני ללב להחליט

למה לך לסבך את הראש הקטן והחמוד שלך בהחלטות קשות... פשוט תמשיכי עם שניהם והלב יחליט במי הוא בוחר.. בהצלחה

למעלה