שלום תודה וביי

שלום תודה וביי

שלום לכולם הינה חזרתי תודה לכולם <חבל שאין אייקון ציני> על ההתיחסות להעדרותי על הגעגועים על המסרים הדאגה והכל.... ביי לכלום הרבה השתנה כאן ואני לא חושבת שיש לי פה כבר מקום, נעלמתי ולאף אחד לא היה אכפת לא מחפשת צומי רק מביעה את התאכזבותי.

גם לי יש

סיבה ואפילו היא די מוצלחת ואולי בגללה קצת היה עצוב לי שלא ראיתי שום געגוע או תהייה להעלמותי הפתאומית

c o h e n 8

New member
חבל ש....

את מבואסת אבל אני לפחות באמת תהיתי לאן נעלמת ....

העכביש2

New member
קושקושית........./images/Emo10.gif

ככה את חושבת? שלאף אחד לא אכפת? במקום זה למה את לא באה ומביעה דעותייך? למה לבוא בטענות לאחרים? ואולי אנחנו בתקופה כזאת בפורום שזה לא כמו שהיה בחודשיים שלושה האחרונים? אם את רוצה לעזוב אז זה בסדר, אבל אל "תאשימי" את חברי הפורום כי יש כאלה שכן מתעניינים...

שניה אחת ובלי לצעוק

ככה אני חושבת? לא חושבת, ככה אני ראיתי. באה להביע את דעותיי? אם הייתי יכולה לא הייתי נעלמת ככה, אתה יודע כמה הפורום הזה היה חשוב לי, אז נאלצתי לפרוש אפילו לא הספקתי להודיע על מה ולמה ואתמול כשהתבוננתי בפורום בפעם ראשונה מאז יום העצמאות שמתי לב ש... לא חשוב עזוב. אם את רוצה לעזוב אז זה בסדר, אבל אל "תאשימי" את חברי הפורום כי יש כאלה שכן מתעניינים... סליחה לירן, מותר לי קצת להתאכזב לא? ואני לא משאימה אף אחד אני רק מציינת עובדה שאי אפשר להתווכח איתה כי זאת עובדה!

למעלה