שלום [שנית]

sLoVaKit

New member
שלום [שנית]

הייתי כאן פעם, ושאלתי את דייב [זה דייב נכון..??] באיזה דיסק נמצאים השירים "היינו עושים אהבה" ו"תגידי שטוב" כי התאהבתי בהם מהשנייה ששמעתי אותם ברדיו. אז לא קניתי כי לא היה לי כסף, ואני וצריבות לא חברים טובים בכלל, ככה שחסכתי וחסכתי, עד שהיה לי כסף! והנה- הודות לכם מצאתי את הדיסק המבוקש וקניתי אותו, אמממ... זה הדיסק הצהוב, ה-מ-ע-ו-ל-ה!!!!! אני חורשת עליו בלי גבולות... אבל יש לי שאלה קטנטנה... רשום מתחת לכל שיר באלבום מי כתב אותו, מי הלחין מי שר, קולות רקע וכו'. וראיתי ב"היינו עושים אהבה" - שירה-רוחמה רז. עכשיו ----- וואט דה פאק?! [לסולן לא קוראים רוחמה לפי הפעם האחרונה שבדקתי
]

daveScorpions

New member
הייי סלובקית אני חייב לציין שאפילו

לא שכחתי אותך
יותר נכון שבוע שעבר נזכרתי בך
וכן זה דייב אממ תאמת שאלה טובה אף פעם לא שמתי לב לזה אולי היא רשומה כי היא שרה איתם או עושה ליתר דיוק קולות רקע.
ולסולן קוראים יורם חזן

sLoVaKit

New member
../images/Emo9.gif

תודה רבה על התגובה, אני מקווה שלא נמאס לכם ממני כבר....
אממ.. אני יודעת איך קוראים לסולן, ובגלל זה כשקראתי את "שירה-רוחמה רז" הייתי מופתעת מפני שהקול בשיר זהה לקול בשאר השירים בדיסק, לכן אין סיכוי שרוחמה רז שרה כל כך יפה ואת כל הדיסק [
], מלבד זאת הייתי מתבאסת אם זו אכן היא ששרה את השיר הכי יפה באלבום, ועוד שיר שגבר צריך לשיר. תודה בכל זאת אתם אחלה!

moshit1

New member
לא נמאס לנו ממך (=

גם אני שמתי לב לזה. נכון שי בקטע נראה לי האחרון, מצטרף אליו קול של בת ושרה את הפזמון? זו היא! מבינה? יופי!

למעלה