שלום שנית לכולם

שלום שנית לכולם

היי לכולם חג פסח שמח ומשעובד.... אתמול הסברתי לחבר בקצרה ואף הראיתי לו את הסיפור של פמולית "בחדר אפל" פמולית-סיפור נהדר אפילו החבר התלהב... ואז הלכנו לחדר שלו והוא פשוט היה אדון למופת... אמנם לא היו קשירות לא הצלפות ואף לא הרגשתי מושפלת אבל בהחלט היו הוראות דחיפות ראש והבהרה של שאני עושה משהוא רוצה ומיד.עדיין לא היו עונשים או קללות..וחייבת להגיד שנהניתי מאוד היה פשוט נהדר וגם הוא נהנה. אז ככה פורום יקר יש לי שני בקשות אליכם: 1.אנא ממכם תנו לי קישור לאיזשהו סרטון המראה הליך של שליטה גברית(לא משהו קשה מדי אלא רגיל שהחבר לא יבהל) 2.תפנו אותי בבקשה לסיפורים על שליטה גברית שלא מופיעים שם הצלפות והקיצר סיפור קל יחסית.ושוב פומלית הסיפור שלך מדהים.הלוואי עליי אורגייה שכזאת. עדיין לא ממש מכירה אותכם וכבר אוהבת...

ברכות לך ולאדון:)

רצ"ב קישור לאתר עם מליון סיפורים, תבחרי בסיפורי אדונים ומשרתים ובהצלחה:) http://www.heberotic.co.il/

למה מתוסכלת ?

מתוסכלת, כינוייך כבר לא רלבנטי, הלוא-כן ? אני מבין שנכנסת בערי העולם המופלא (או המופרע...), כך שאין לך על מה להיות מתוסכלת, וטוב שכך :) התיסכול כעת הוא מנת חלקי :) שמח בשבילך... שיהיה לכם חג שמח...היגעת לארץ המובטחת...כעת תקבלי הצלפות בתחת :)

שוב שלום

הכיוני אכן אינו רלוונטי ואיני רוצה לקבל הצלפות שלא עםהיד עדינות לעולם. החבר שלי עדין ומתחשב אז זה בסדר... יש לי שאלה אליכם מה ההבדל בין שפחה?סאבית?ולכלבה?

אייבורי

New member
מממ באמת בעיברית קצת קשה

מהכרותי את העולם החו"לי שם יש משמעות לשם sub - אוהבת לרוב קשירות באופי כנוע slut- כנועה אך נטיה מעטה לחוצפה, אוהבת השפלות מילוליות pain slut- כנועה שאוהבת השפלות כאב.

הכל סמנטיקה

ובעיקר מה שקובע זה מה הכי עושה לך טוב:) אני למשל נשאלת פעמים רבות "האם את דומית?" ואני עונה שאני מלכה ובעיקר מכשפה:) דומית, סאב, דום וסאבית - זה חערטא בארטא פוליטיקלי קורקט של פלצפנים שגילו את התחום ביום שהם גלשו באינטרנט. מי שנמשך לתחום מזמן, אהב לשרת נשים, אהבת להשפיט גברים, אהב לשלוט בנשים - לא קרא לזה:דומית, סאב, דום וסאבית אלא מושגים הרבה יותר בסיסיים ועמוקים כמו: מלכה עבד וכדומה...

Pixy led

New member
כל אחד ומה שעושה לו טוב,

אני אוהבת מילים כמו "סאב/ית" או "דום", ודווקא "מלכה" ו"עבד" עושים לי הרגשה מוזרה של יותר מדי roleplaying, כשהם מופיעים פשוט כמושגים באויר... לעומת זאת, כשמישהי שמזדהה עם הכנוי "מלכה" (כמוך, למשל
) משתמשת בו, שום-דבר בו לא נשמע לי מוזר, אלא הוא מתאים לחלוטין...

Master Eagle

New member
מסכים בהחלט

מצידי אני מוכן לקרוא לשפחה שלי באיזה כינוי שתרצה, בלבד שתדע שמקומה הוא לרגלי ושהיא צריכה לציית כמו שפחה....אם זה עושה לה טוב, אז שתבחר כבל שם שתרצה....והיו דברים מעולם....

כאמור הכל קשור בהקשר

סאב/דום יכול להיות חרטא ברטה פוליטקלי קורקט. בעיני סאב ודום הם חלוקה עיקרית, הבחירה בתוך הקטגוריות הכללית סאס דום הן אישות ומגוונת לאין סוף. בלכ מקרה כל שם/תאור/הגדרה/ היא פחות מהדבר עצמו. מאסטר טוב בעיני מאדון. למרות שלא ברור לי מה כל דבר וזה גם לא חשוב, מה שחשוב זה כשאני אומר לה לקפוץ היא רק שואלת כמה גבוה... פעם היא ממתניה לי בצומת של רחוב לוינסקי ושדרות הר ציון ואז היא הזונה שלי, פעם היא יושבת איתי במסעדה, קולר לצוארה ושרשת נעולה לכסא, ואז כולם יודעים ( מי שיודע יודע מי שלא מרחם עליה ושונא אותי אבל אף פעם אף אחד לא התערב ) שהיא שייכת ונשלטת. טיב היחסים ברור השם התואר פחות. אני מקבל את הגדרתך את עצמך מכח זה שאת בחרת בהם. חלס עם זיוני השכל, :) אנה מחכה לי להמשך הכתיבה,,,,

calba 2

New member
wow!!

זה מדהים כמה רחוק/עמוק אפשר להגיע בתחום הזה. דברים שאפילו לא דמיינתי לעצמי. in a positive way, ofcourse keep going....

gidionline80

New member
שליטה עושים ועושים

ובכל סשן משתכללים ונעשים מיומנים , המלצה ידידותית אלף סרטונים לא יעשו לו /לך את זה אני יכול להפנות לאתרים של GOREAN שזה התנך של העבדות זה בערך כמו שולחן ערוך ההלכה של העבדות כולל כללי התנהגות בכל תחומי החיים, מארוחת ערב עם אורחים, עד מין וכד' יש המדקדקים יותר ויש שמורעלים פחות זה מענין ואולי יעמיק אצלו את התחושות ( למרות שאני די סקפטי כי שליטה היא נטיה זה דרייב זה בוער ) חג"ש, גידי

למעלה