שלום שמנים שלי [=

S p R i n T

New member
שלום שמנים שלי [=

עודמעט פסח. הידד היאח D= ואתם מתמניאקים בשלווה לחופש ארוך ואני את החופש שלי מתחיל רק ביום חמישי הבא שלשום חזרתי מטיול של הפרוייקט ברנקו וייס שהיה יומיים. היה רולעז בנינו רפסודה כזאאאאאת --------------- גדולה P= ושטנו בנחל ארוך ארוך ואז קפצנו למים ועשינו הרבה חיים. ולמה אני מספר לכם את זה? כי אין לי משו יותר טוב לעשות ואנלא מצליח לישון ^_^ אבל קפצתי לאמור שלום וחג שמח, שיר יקירתי? איך המרגש שלא צריך ללכת לבקר את בריטניה? כמעט כולה אצלנו בארץ נקווה לניצחון בלין אז דברואיתי מייטס. שיהיה בטוב וצ'אבת צ'אלום (-: песах самеах блин [אני עילג אני יודע]

Slow Cheetah

New member
חופש! ../images/Emo13.gif../images/Emo162.gif../images/Emo157.gif../images/Emo155.gif../images/Emo54.gif

S p R i n T

New member
דה. ספסיבה האני

לי עוד לא חופש אבל חופשמח
|מצה

קטרפי

New member
אחותך מתמנייאקת! ../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif

תגיד תודה שיש לך חופש בכלל

S p R i n T

New member
האמ נו זה בין האחרונים

עוד שנה וחצי אני כבר על מדים ^_^ לעוד איזה 7 שנות קבע מזניבות בא לי אמריקה קומוניסטית O= זהו! אני אפתח עצומה חדשה!מקפטליזם לקומוניזם! תחי הרבולוציה ]-{

מורן 1986

New member
../images/Emo24.gifשאאאגג../images/Emo99.gif

איפה
נעלמת
כל כך הרבה זמן
התגעגעתי

S p R i n T

New member
מורנקע!!

אני הייתי כאן כל הזמן! את פשוט לא שמת לב P= לא. במת, את יודעת החיים עמוסים. משלומך אנשה? את יודעת שראיתי את סיוון בפורים באמפי במודיעין? לא נראה לי שהיא זיהתה אותי

מורן 1986

New member
אני בסדר ../images/Emo45.gif

ביום
חמישי
אני מתשחררת
חחחח
היא לא זיהיתה
עכשיו
שאני אגיד
לה היא
תתבאס
שהיא לא זיהתה אותך
....

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifגיגגגגגג../images/Emo99.gif אני מתגעגעת../images/Emo7.gif בוא למפגשוש../images/Emo24.gif

S p R i n T

New member
D=

האמת שאם יהיה אז בכיף!! וואו שנים דפי! אני חייב לראותותכם! |:

למעלה