שלום שמי עידו

ע י ד ו2

New member
שלום שמי עידו

ורצית לשאול משהו.
אני לא בטוח אם אני א-מיני או לא, אשמח אם תביעו דעה לגבי מצבי.

אני לא בטוח אם יש לי חשק מיני מאוד נמוך או שאני א-מיני לחלוטין.

אין לי חיי מין וזה לא כל כך מפריע לי, גם אין לי מי יודע מה צורך לפצות על כך(אני חושב שמעולם לא הבאתי ביד).

זהו בגדול, הייתי מעוניין לדעת אם אני עונה לקריטריון. אם אני אחשוב על עוד משהו לכתוב על "חיי המין" שלי אכתובו.
תודה מראש.

כמה פרטים קצת פחות אינטימיים:
אני בן 29 מרמת גן עובד בתאטרון בתור סדרן. נהנה לצאת לבלות: פאבים מועדונים סרטים, חובב ציור וזהו בגדול, נעים מאוד...

k500

Active member
מנהל
שלום וברוך הבא

אנחנו לא חבר שופטים שיכולים לקבוע עבורך אם אתה א-מיני או לא, את זה רק אתה תוכל לדעת עם הזמן. אם אתה מוצא את עצמך עונה לרוב ההגדרות המקובלות לא-מיניות, אם קראת מה זה אומר ומצאת את עצמך מזדהה עם רוב הדברים שנאמרים גם בפורום, אז אולי אתה א-מיני וזה בסדר. יכול להיות שלא תזדהה עם כל מילה והגדרה, גם זה בסדר, א-מיניות היא מגוונת ולא צמודה רק למשהו אחד צר.
אני מציע לך להישאר בפורום ולהשתתף בו, לקרוא מה כותבים על א-מיניות, אתה מוזמן גם לבוא למפגשים ולשמוע אחרים. דרך כל הדברים הללו, תוכל לקבל מידע רב ולראות מה מתאים לך ומה אתה יכול לתרום גם לאחרים מניסיונך האישי. בהצלחה

שלומות

אני, קודם, אתן לך את ההגדרה הרישמית לא-מיניות: "חוסר משיכה מינית לאחרים"
ז"א, אין שום עניין, צורך ורצון להגיע לפורקן מיני עם בן אדם אחר.

כמו שנאמר לפני, בסופו של דבר זה משהו שרק אתה תוכל להחליט סופית.

אם עד נקודת זמן זו, לא הרגשת את הצורך במיניות עם עוד אנשים בחייך, אז הייתי מניחה שאתה די מתאים לקטגוריה. למרות, שלפעמים אנשים מגלים את המיניות שבהם, ברגע שהם מתאהבים (זה נקרא "דמי סקסואליות" - משיכה מינית ורצון במיניות עם פרטנר שמתאהבים בו בלבד) והיו כאן כמה חברים כאלה (ואנחנו שמחים בשמחתם).

עם הזמן, ואחרי הרבה דיונים, הגענו למסקנה שמיניות זה דבר דינאמי שיכול להשתנות עם הזמן, כך שהכי טוב זה שתהיה שלם עם כל החלטה שאתה מחליט בחייך. ותהיה שלם גם אם אתה, בסוף, אתה מחליט אחרת - העיקר שזה מה שמתאים ועושה לך טוב. לעולם אל תאלץ את עצמך לעשות משהו שאתה לא רוצה, רק בגלל "לחץ חברתי" או בגלל שזה מה שמצפים ממך.

בכל אופן, ברוך הבא!
מקווה שתהנה פה

lucky one

New member
מגניב ביותר

הייתי אומר ברוך הבא אבל אני בקושי כותב אז מרגיש לי מוזר.
אני רק קופץ מדי פעם כדי להיזכר שיש עוד אנשים כמוני (-:
נו טוב, ברוך הבא בכל זאת. וברכות על כך שאתה לא חלק מהעדר\פס ייצור של אנשים שהעדר חיי מין מפריע להם.

VeganForLife

New member
התגובות עד כה כיסו בעצם את הכל

אבל רציתי להגיד ברוך הבא. אני הצטרפתי לפני פחות משבוע לפורום וזו תחושה נפלאה "לדבר בקול רם" כל דברים שלא העזתי להתמודד איתם עד היום.
אני אישית מחשיבה את עצמי בתחום הא-פור של המיניות ומאמינה שעם נסיון אכיר את עצמי טוב יותר ואבין יותר לעומק "מה" אני.
בכל מקרה, הגעת למקום הנכון!

niwo

New member
welcome

ברוך הבא,
דרך אחת טובה ללמוד על עצמיך היא מתוך הזדהות עם סיפורים של אנשים אחרים.
אתה מוזמן להשאר בפורום, לספר את הסיפור שלך, ולשמוע סיפורים של אנשים אחרים.
א-מיניות חורגת מהנורמה המקובלת, על כן, תהיה הנטייה שלך ככל שתהיה, אנחנו נקבל אותך.
אז,
cake, my dear?

niwo

New member
לול, אני לא אוהב לא זה ולא זה.

אני שומר על הבריאות. ><.

orald

New member
אני מעדיפה...

את שניהם! ואם תביא לי אספקה קבועה אני מבטיחה שלא להתאהב בך ולגרום לך לחוסר נוחות.

orald

New member
אבל...

שמביאים לי עוגה ופאי זה כל כך רומנטי...

חחח, זה מסקרן אותי. איזה מן אדם מדהים אתה שכולם מתאהבים בך?

niwo

New member
אויש, לא ראיתי את ההודעה הזו.

אני לא אדם מדהים, אבל תחשבי על זה כך:
אני נראה כמו בת (כלומר, כולם מכירים אותי בתור בת) שנמצאת בתוך ערימה של בנים בפקולטה.
אני מתחבר מהר לאנשים ותמיד נחמד אליהם.
עכשיו, להיות במיעוט בחברה שרובה מגדירה אותך כיעד פוטנציאלי לבניית מערכת יחסים, זה מהווה כר פורייה לכך שאנשים יסקרו ויבחנו אותי יותר כאופציה.
מה גם, זה נשמע מאוד מושך לבנים אחרים שיש 'גיקית' 'שאוהבת לדבר על דברים מגניבים, כמו בינה מלאכותית, מחלות נדירות, אנימה ומנגה ומשחקי מחשב (אני שונא את האידאליזציה הזאתי, אבל ניחא).
אני יכול לפרט עוד, אבל אני לא חושב שזה הערוץ.

orald

New member
זה אתה שם?

בכל מקרה, מי שלא יהיה, מזכיר לי חבר ללימודים מהתיכון הדתי.
ושווה ציור, כמעט כמו אותו בחור*.

*הוא בכלל היה ממש אלוהי...מתפלאת איך ישבתי לידו שנה שלמה בביולוגיה ועדיין לא חשבתי על גברים. ממש בזבוז.

כשלמדתי הנדסה בכיתה אחת עם מאות גברים

והתחילו איתי די הרבה מישהי אמרה לי שזה לא חוכמה שיש רק דבורה אחת בכוורת.
ברור שכולם יתחילו איתה. (אחלה פירגון
)

ואני חייבת לומר עוד משהו:
"אני מתחבר מהר לאנשים ותמיד נחמד אליהם." - אני לא יכולה, זה פשוט מחרפן אותי כל פעם מחדש שאיבחנו אותך באספרגר.
איך, לעזאזל? איך?

niwo

New member
same situation

איך איבחנו אותי עם אספרגר? חחחח.
לא רק שאיבחנו אותי עם אספרגר, אלא שאיבחנו אותי פעמים כלוקה באספרגר.
אני אקצר את כל הסיפור ואומר כך,
לפני שמגיעים לאבחון יש צורך ברקע על המאובחן. את הרקע לא אני סיפקתי, אלא ההורים.
הבעיה עם ההורים שלי היא שיש להם תפיסת עולם....לא נכונה לגמרי. משהו בחשיבה הלוגית שלהם משובש.
המאבחנים שומעים את הסיפור שלי, ונותנים משקל כבד יותר למה שההורים שלי אומרים, לעומת מה שאני מציג.
כמו כן, באתי די באנטי לאותם אבחונים כיוון שהכריחו אותי ללכת אליהם. בכוח.

כמו כן, בעבר לא הייתי אדם כ"כ חברותי כמו שאני היום. הציקו לי מאוד בבי"ס עד שנאלצתי לעבור כיתה. באוניברסיטה אני יותר מסתדר עם אנשים, כיוון שהם באותו ראש כמו שלי.

עכשיו זה מובן יותר

טוב, אישית לא חושבת שיש באמת טעם בטיפול אצל פסיכיאטר, שלא רק שחושב שאתה צריך בכוח לנסות קשר זוגי ומיניות, אלה גם יש לו תמונה כללית עליך שהיא לא נכונה בכלל.

בין אם זה בגלל ההורים ובין עם זה בגלל שהשתנת.

ואנשים עם אספרגר, גם אחרי טיפול, לא הופכים להיות מה שאתה נשמע.

niwo

New member
הו לא, רק לא זה!!!!

*נפנוף מוגזם עם הידיים*
הו, אורלד, מה לא אתן בכדי שלא תתאהבי בי, אורלד.
אסע עד קצה הגבול ובחזרה ואביא לך פיתה דרוזית,
אתגנב לתוך כת סאטמר ואסתכן בלהיסכל באבנים,
רק אל תתאהבי בי.
נ.ב - מה עם איזה פאי קטן?

orald

New member
פיתה דרוזית!

פעם חבר דרוזי לעבודה הביא לי פיתות משפרעם לפסח, היה נפלא.

למעלה