שלום, שמי דרור

Caged Bird

New member
שלום, שמי דרור

אני חדש כאן, בפורום המעניין הזה. אשמח לתגובות לעניין הבא: אני בן 23 וחברתי בת 21. אנו חברים זה חמישה חודשים, ואני הייתי הראשון שעימה קיימה יחסי מין. הבעיה היא כפי שהבנתי אולי נפוצה, אך פתרון שלה היה יכול להרים את האהבה הגדולה בינינו לשיאים חדשים. כאשר אנו מקיימים יחסי מין היא אינה מצליחה בשום פנים ואופן לגמור מחדירה או מירידה. יזמתי שיחה על העניין, והיא אמרה שסקס הוא בעצם בשבילה אינטימיות איתי ו"עשיית אהבה" אך "זה לא עושה לי כלום", היא אומרת. כאן אני חייב לציין שהיא גומרת מאוננות, אך גם את זה איני מצליח לשחזר כשאני מאונן לה. בנוסף היא אמרה שאם הייתה חשה באורגזמה בעת סקס, היתה "אונסת" אותי כל הזמן... אנו אוהבים מאד, ואני מרגיש קצת מתוסכל, כי אני מאד נהנה והיא לעומת זאת פחות. אני אפילו מרגיש שאולי אני מתחיל להיכנע... אשמח לתגובות והצעות בנושא. תודה,

הי דרור../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורום!! בלי לחץ צעירי , זה יגיע !!! ראשית חברתך היקרה שמה לך רף גבוה לאללה, באומרה שתאנוס אותך כל הזמן באם תחווה אורגזמה מיחסי מין מלאים. וואלה יופי, רק "אתמול" התחילה לקיים יחסי מין מלאים וכבר רוצה אורגזמה מחדירה. לא, שלא יובן לא נכון אני לא ציני (רק לפעמים), אני כועס שיחסי המין שלכם נסובים סביב האורגזמה ...ועוד מחדירה!!!!...חבל. אם נעבור לחלק המפויס, אזי,קחו ת´זמן
. היא יודעת להגיע לאורגזמה באוננות מכאן שסביר להניח שעם התפתחות הקשר שלכם , וככל שתרגיש יותר בטוחה והתקשורת המינית שלכם תופרה ותפתח, אני מאמין שלאט לאט היא תכוון אותך באופן חופשי יותר מה ואיך לעשות לה עמ לחוות אורגזמה מאוננות שלך אותה ו/או ממין אוראלי. אל תכנע!!!! אם יש אהבה ויש סבלנות האוררררררגזזזזזמה תגיע!!! שלך ובשבילך עידן מיליצ´ר

Caged Bird

New member
תודה על התגובה ../images/Emo140.gif

מילים כדורבנות. רק אם תוכל להסביר מעט מה הכוונה ל "התקשורת המינית שלכם תופרה ותפתח...". סבלנות ואהבה יש. אז אולי כדאי להיות יותר אופטימי. תודה עידן. דרור

למעלה