שלום.....שמיהשו יסביר לי מה פשר ...

ShinAkuma

New member
שלום.....שמיהשו יסביר לי מה פשר ...

הפורום הזה...? בתודה מיכאל...

MelodicTruth

New member
אז ככה

כולם פה הם סוכני CIA שמשימתם היא לבדוק את האפשרות לשיתוף פעולה בין ארה"ב, גורמים מהחלל החיצון ועיריית תל אביב...שם הקוד של המשימה הוא "טול"....טוב, עכשיו ברצינות....Tool היא להקת art metal וזה עוד אחד מהפורומים שמוקדשים לה

ShinAkuma

New member
נחמד....אבל למה יש שילוב בין המילים

ART וMETAL??????? יש פה שילוב של אומנות ושל מוזיקה?

MelodicTruth

New member
כן...

קשה מאד להסביר....צריך להכיר את הלהקה כדי להבין על מה אני מדבר....תוריד מהאינטרנט את השירים: H., lateralus, parabola, stinkfist, prison sex, 4 degrees, forty six and two, opiate הייתי ממליץ לך על לפחות שלושים שירים.....הבעיה שעדיין לא יצא לך להכיר אותם ואין לי מושג איך תעכל את זה(או שאוהבים או ש...) מומלץ לקרוא את הליריקה שלהם...אין להקה שכותבת ליריקה ברמה כזאת....אם יש לך אינטרנט מהיר תוריד את הקליפים ובהזדמנות תעיף מבט בעטיפות של האלבומים שלהם....מבין למה "ART"?

MelodicTruth

New member
בקשר לשירים שהמלצתי

אלה לא בהכרח השירים הכי טובים שלהם, הם פשוט השירים הכי קליטים שהכי נוח להכיר להקה כזאת דרכם....

ShinAkuma

New member
אני מודה לך......אתה ממש אדיב....

^___________^ עכשיו אתחיל להוריד.... תודה....רבה על האדיבות שוב....

j i m m y

New member
שין אקומה עד לפה הגעת ?

אני מקווה שאני מביא אותך לדרך טובה TOOL זה הרבה יותר גרוע ממשחקי וידאו קלאסיים.. ממשחקי וידאו קלאסיים אפשר עוד איך שהוא להיגמל. אבל TOOL זה תרבות עצומה.. זה הרבה יותר מהמטריקס.. זה -ה- מטריקס..

ShinAkuma

New member
אני פשוט לט מוצא .......אני חייב

להוריד!!!!!!!!!!!!!!! זה נשמע מעניין!!!!!! מאוד!!!!!!!!!!!!!!!! תוכלו להגיד לי מאיפה אני מוריד את יצירות האומנות הללו?

ShinAkuma

New member
שתדע לך שבגללך אני כאן....אז אני...

מודה לך ....על כך.. והנה סמיילי יותר יפה ......=^_~=...או .....=^.^= חחחח תודה...

MelodicTruth

New member
אתה אמור למצוא את זה בקזאה בליבעיות

מקסימום תכנס לאתר שלהם http://www.toolband.com(ואם כבר, אז תיכנס גם לdissectional.com-הצד השני של המח בכניסה) שם תוכל למצוא כמה דוגמיות של השירים ומידע בסיסי על מי האנשים שמאחורי המוזיקה....כנס גם ל http://tooloshed.down.net האתר מלא במידע למרות שהעצוב שלו דוחה

חחחחחח

סמאילי מאנגה ^_^ כמו שצריך!!! אני המצאתי סמאילי מאנגה חדש ~^_^~ סמאילי מאנגה שעושה גלים עם הידים

j i m m y

New member
אפשר גם לקרוא לזה ככה.

אבל TOOL לא אוהבים את המילה METAL בכלל, עד כדי כך שהם שינו את הסגנון שלהם מהאלבום הראשון (Opiate) אחרי שהם גילו שהמבקרים הגדירו אותם כ METAL. זה ממש העליב אותם. והקדשה בשבילך : If you don't want to be seen You don't have to hide If you don't want to believe You don't have to try To feel alive Alive in the superunknown First it steals your mind And then it steals your soul __________________________________

Superunknown1

New member
אה.. תודה. ../images/Emo9.gif

אבל בתכל'ס, אפשר לדון בזה שעות. כי יש האומרים שאלטרנטיב מטאל=ניו מטאל, כלומר, מקביל ללהקות כמו סליפנוט או מאשין הד, ושזה בכלל לא מטאל, אלא איזה תעלול עלוב כדיי למשוך כסף ותשומת לב מילידם מסכנים. לדעתי אלטרטניב מטאל בכלל לא נשמע כמו סוגי המטאל המקובלים (ומכאן, אלטאנטיבי, חלופי. מטאל אלטרנטיבי), ואפשר לגדיר את טול יפה מאוד כ-"להקה המנגנת מטאל אלטרנטיבי", או משהו דומה לכך. להקות כמו faith no more ו- רייג' אגיינסט דה מאשין גם מוגדרות ככה (על-פי אמ"ג, לפחות)- וגם הן לא קולעות להגדרה של מטאל, או לאחד הז'אנרים שבו (האבי, גות'י, בלאק, דום וכל זה), ובכל זאת, לא נשמעות כמו רוב להקות הרוק (גם, על פני כל הז'אנרים והצורת שבו: אלטרנטיבי, בריט רוק, גראנג', פוסט גראנג' וכו'). אויש, תראו מזה, עוד לא הגעתי לפה וכבר אני מזיין את לכם את השכל עם הידע המוזיקלי שלי בשקל תשעים.

למעלה