שלום שלום

Akroma

New member
שלום שלום

שלום לכולם. אני חדש פה בפורום אבל יש לי בקשה קטנה. אולי במקרה מישהו יכול לסכם לי את הדמויות בווסטרוס שיודעות לגבי קיומה ו המצב הנוכחי של דאני?? קראתי את הספר די מזמן ואנח לא כל כך זוכר. תודה מראש.

ברוכה הבאה

דוראן ואריאן מארטל יודעים. עין עורב, וכל אנשי הברזל שהיו נוכחים בהכתרתו. וואריז. לדעתי גם אצבעון. חלק מן המלומדים במבצר. רוב האנשים במזרח. ועל פי זה: http://www.georgerrmartin.com/if-sample.html עוד מעט גם טיריון.

swinger210

New member
well thx

first of all thx for the answer... i'm sorry i'm writing in english i'm in New Zealand at the moment and they don't have keybordes with hebrew over here so
umm about the link u sent me well i saw it in the web page but i didn't wanted to read it 'cause it's suppose to be the prulog of the next book so i didn't wanted to ruin the surprise
last thing... just as a reminder can you tell me why do you think etzbaon knows. thx cya later.

תהנה בניו זילנד

אני חושב שהוא יודע כי הוא אמר לסאנסה משהו על עידן שלוש המלכות. די ברור שהוא חושב שסאנסה היא אחת מהן, סרסיי/מארגאריי היא השנייה, והשלישית היא לדעתי דאיניריז. אם הוא מתכוון שדאני היא המלכה השלישית אז מן הסתם הוא מודע לכך שהיא מהווה כלי משמעותי במלחמות הבאות.

EverMan

New member
אצבעון יודע בוודאות על קיומה

של דאינריז, הוא נמצא במועצה של רוברט שהם מתכננים להתנקש בה ובוויסריז.

הם דיברו על כך שהיא חיה

לא על כך שיש לה דרקונים ושיש לה צבא של בלתי טמאים.

EverMan

New member
בסדר,אבל הוא שאל

על קיומה ומצבה. על קיומה הוא בטוח יודע. ואני לא מאמין שממצב של מעקב תמידי הם עברו לחוסר ידע כלל. אני מאמין שכל המועצה הקטנה בתקופת רוברט ואילך יודעים על דאני ומצבה.

הלדין

New member
הם איבדו את דאני בקארת

ז'ורה מורמונט אמר שהוא שלח את המכתב האחרון שלו מקארת. והטארגאריינים היו האובססיה של רוברט; בלעדיו, המוטיבציה לבזבז עליהם משאבים פחתה בהרבה לעומת צרות דוחקות יותר כמו מלחמת חמש המלכים. עם זאת, אפילו אם אצבעון הזניח את דאני בשנה אחרי מותו של רוברט, היא בטח עלתה למקום גבוה יותר ברשימת "האנשים שאני צריך לחסל/להתחתן איתן/לקנות/אחר" שלו לאחר שהגיעו אליו השמועות. הוא בטח שלח את מרגליו למפרץ ערי סוחרי העבדים כדי לבדוק את השמועות ואלה חזרו עם תשובות.

Landei

New member
כן, אבל...

איליריו לבטח עקב אחריה גם לאחר מכן, וגם שמע על כיבושיה (והוא הרי מספר על כך לטיריון), ואריז ואיליריו חולקים סודות על קפה באופן קבוע... ומואריז לפטיר הדרך לא כל כך ערוכה.

הלדין

New member
כמובן.

איליריו מקבל דיווחים קבועים משכיריו המקיפים את דאניאריז (הקברניט שהיה אמור להחזירה לפנטוס). לגבי ואריז ופטיר, האם פספסתי מקום כלשהו בו מרטין מציין שיש ביניהם משהו מעבר ליריבות מקצועית קרה? הם די תופסים את אותה משבצת במשחקי הכס - "האיש שכולם צריכים שיהיה לצדם". פטיר פשוט התעדכן על מעלליה של דאניאריז באמצעות רב-סרן שמועתי ושלח מישהו מאנשיו לבדוק את השמועות. כשאמרתי שהם איבדו את העקבות, התכוונתי למועצה הקטנה שואריז אף טורח לדאוג לכך שהם לא ייזכרו בזה בקרוב (וזה לא ייקרה בקרוב עם כל הדרורים מסביב).

ברוך הבא, מקווה שתהנה אצלנו! ../images/Emo13.gif

נראה שכל הדמויות יודעות על קיומה של דאני, מלבד אלה שבמעלה מלך. ומדוע? אני חושב שזה בגלל שוואריז היה שם ודאג במתכוון להעלים מהם ידיעות לגביה או להציג אותן כמופרכות (למשל ב"עימות המלכים" כשהוא משלב את הידיעה על התעוררות הדרקונים עם ידיעה על התגלות קראקן בים הצר או משהו כזה).

למעלה