שלום שלום

black_magic

New member
שלום שלום

אני מתה לדעת להחליק על הסקייטבורד.. זה נראה לי כייף.. אז מה שאני רוצה לדעת זה.. 1. איפה קונים את זה?
(באזור חיפה) 2. איך שומרים על שיווי המשקל? ניסיתי פעם להחליק על הסקיטבורד של ידיד שלי וכל הזמן נפלתי..
אשמח לקבל תשובות!

sk8er

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif כמה טיפים...

חנות באזור חיפה: ליד קניון חיפה יש עוד קניון קטן יותר שנקרא קניון קסטרא בקסטרא יש חנות גלישה שקוראים לה intersurf ויש להם שם קרשים מאוד טובים הבעיה היחידה היא שסקייטבורד שלם עולה אצלהם בסביבות 800 שקל. אז כרגע מה שאני מציע לך זה ללכת למגה ספורט לקנות סקייט ב150-250 שקל. תתאמני איתו, ושהוא ישבר לכי לקסטרא ותקני רק קרש (פלטה, עץ) ב300 שקל. ובקשר לשיווי משקל פשוט את צריכה להתאמן כל הזמן בעמידה נכונה ותנסי בהתחלה על שטיח או דשא או משטח לא חלק כדי שלא תתחלקי מקווה שעזרתי

Bazooka Joe

New member
שלום גם לך

באזור חיפה יש מלא מקומות, בתור מתחילה את יכולה גם להסתפק בסקיט פשוט כזה ממגה ספורט. שיווי משקל זה פשוט, לוקחים מוט כזה של 5 מטר, מחזיקים אותו באמצע עם שתי ידיים ועולים על הסקיטבורד.

gmaster

New member
ברוכה הבאה

יש המון מקומות כמעט הכל חנויות הספורט תיקני סקייט זול ושהוא ישבר תעלי רמה ועוד רמה.... ובקשר לשיווי משקל תעלי על הסקייט ותנדנדי זה עוזר ואם את לא נופלת תנסי לסוע בהצלחה!!!

black_magic

New member
תודה לכולם!!

אני כבר הולכת למגה לבדוק את הסקייטבורדים (ככה כותבים ברבים??) שם.. אבל.. למה זה כזה יקר??? אני דיי מרוששת..
אולי אצליח לקבל את זה כמתנה לפסח..

fishi14

New member
יש שם כמה סקייטים טובים...

במגה ספורט יש כמה סקייטים טובים למרות כל מה שאמרתם... סקייטים כאלה שעולים 500 שקל...

sk8er

New member
אתה אומר שטויות

אלה לא סקטים טובים, אלה סקטים יותר טובים מהפשוטים שיש אצלהם או בוא נגיד הכי טובים בחנות ושלא תחשוב שאני סתם חרא ששונא דברים זולים כי היה לי סקט קריפטוניקס והוא היה טוב אבל הוא לא היה איכותי וסתם בזבזתי עליו כסף אז מה שעולה אצלהם 500 זה סקייט שאמור לעלות בערך 300 והם מפוצצים ת´מחיר אבל בשביל אנשים מתחילים (אפילו בשבילי) זה טוב סקייט פשוט של עד 200 שקל.

sk8er

New member
how italians say: scuza? skuza?

never mind סליחה אחותי טעות שלי

למעלה