שלום שלום

שלום שלום

היי! מה שלומכם? אוקיי...אני מיה...אני בת 15 ו-7 חודשים בערך... בכל מקרה...ראיתי את הפורום... והחלטתי שאני רוצה ללמוד גרפולוגיה... אולי אתם מכירים מורים/מורות באזור המרכז... שמלמדים ילדים בגילי? אשמח לקבל תשובה... תודה מראש... יום/לילה טוב... מיה!

shonshon5

New member
קישתה! פיפי ולישון! ../images/Emo95.gif

בגילך הזאטוטי את צריכה כבר לישון בשעות אלו! מה קורה פה לילדים בזמן האחרון? דודי שינה? אין שעורים? נגמרו המבחנים?
נו, טוב.. רק עוד 10 דקות. ותאספי את הבובות והלגו לפני שאת עולה למיטה! לילה טוב. אבי, יועץ רה"מ למידות טובות ולצביעות גם יחד.

astral tal

New member
היי מיה ולא מאיה

אני בספק אם יש איזה גרפולוג\ית שעושה כביכול שעורים פרטיים בגרפולוגייה -...אבל אני בטוח שיש איפשהו איזה קורס שמישהו בעל מוניטין מקיים - שתוכלי להשתתף בו ולהירשם אליו... ת´דברים האלו תמיד עושים בקבוצות אם כבר דבר שני זה שאת יכולה להתחיל בקריאת ספרים - הכי טוב...לפני שמתחילים להוציא מלא כסף על קורסים אסטראל, מעוצבן על עצמו

עטרה ב ט

New member
מיה, תגידי, זה נכון ש"מיה" בלי א´

זה ראשי תיבות של "מלחמת יום הכיפורים" ? וחוצמיזה תראי, יש המלצות ספרים במאמרי הפורום ובקשר למורה או לקורס, שלחי לי מייל וננסה למצוא משהו.

היי:))

היי! בוקר טוב! מממ...כן...מיה זה ראשי תיבות של "מלחמת יום הכיפורים" אבל...אין קשר...לא בגלל זה קראו לי מיה בלי א´... ו...תודה רבה רבה... שאני אחזור מהבית ספר... אני אעשה חרישה על המאמרים והדברים פה:) ביי ביי יום טוב!

היי! בוקר טוב!

היי! חזרתי מבית ספר...ב-11...קייטנה אה?! חחחח...חפיף... בכל מקרה...ישנתי בלילה...ברור שישנתי... אי אפשר בלי לישון...:))

ליטן א

New member
שלום רב מאיה ולא מיה

בכוונה ההחלפה. את באה לפורום, כותבת הודעה, ומחכה לתגובה כלשהי. תוך זמן מאוד קצר, 15-20 דקות, עונה לך אבי, חמד של בחור, ומוסיף אפילו בדיחה קלילה. למה היחס הזה? את רוצה להתחיל את הדרך שלך בפורום בצורה שלילית? לא חבל? ואת עוד רוצה עזרה אחרי התגובה שלך? אני בסה"כ רוצה התנצלות בפני אבי. יום טוב ליטן

היי שוב!

היי! ליטן...אתה צודק... התחלה גרועה! אז...אבי...סליחה! מצטערת... התחלה חדשה?!:)) מה שלומך? הכל טוב? הכל בסדר? נ.ב.- קראתי קצת מהמאמרים...ו..אני חייבת לציין...זה וארי מעניין!

ליטן א

New member
סתם תשובה... ../images/Emo8.gif

אבי הוא אחד מחברי הפורום היותר כיפיים, מהאלה שתמיד נותנים פה אווירה של פאן, וקצת התעצבנתי לראות את ה"מבט המתנשא" שלך עליו.. אז החלטתי למשוך את תשומת ליבך ככה, להראות שאני גם קצת כועס. no harm fillings ליטן ותגידי, מה עם כתב ידך, לניתוחון קטנטן?

היי!

היי! מה המצב? הכל טוב? הכל בסדר? בכל מקרה...הנה החכתב שלי... נתחו...ותהנו... ביי ביי יום טוב!

עטרה ב ט

New member
כמו שאתם רואים מיה ולא מאיה עדין

בגיל שאנחנו לא מתעמקים בו. אז בבקשה רק דברים שטחיים וכלליים.

שגיאות...

קראתי את מה שכתבתי... ושמתי לב להמון טעויות... אז... בנ.ב. כתוב... יותר נכון היה אמור ליהיות כתוב... אבי...שוב אני מבקשת סליחה! עטרה ב ט- באיזה גיל אתם כן מתעמקים?

עטרה ב ט

New member
אנחנו מקווים שאנשים שנגיד להם כל

מיני דברים כבר הגיעו אליהם לבד, כי בעיני זה לא מוסרי
להשפיע על חיים של אנשים דרך האינטרנט (ואולי גם בכלל). כי סך הכל בן אדם יודע הכי טוב על עצמו. בכל אופן, בכל הנוגע לפורום הזה, אנחנו משתדלים מעל גיל 18 בערך, ואם בגילאים מבוגרים יותר עדין יש כתב באמצע תהליך התפתחות והתבגרות, אז גם אצלו פחות נפרט. בכל זאת, אם תישארי איתנו מספיק זמן ונכיר אותך ותנג´סי לנו הרבה (למשל כמו אסטראל
) אז תלמדי יותר גם על עצמך.

ליטן א

New member
יד ימין לעומת יד שמאל

לפי מה שאני הבנתי ויודע, אם נראה כתב שנוטה לצד שמאל קצת, נצטרך לדעת האם מדובר ביד ימין או יד שמאל, כי כנראה ביד שמאל, הכתב נהיה קצת "שמאלי" במשהו כמו 10-15 מעלות... כלומר, אם נקח מד זוית לכל אות, ונבדוק - ביד ימין הכתב יהיה בערך 90 מעלות, וביד שמאל הכתב יהיה בערך 100-105 מעלות. כמובן, שלכיוון הכתב יש השפעה על הניתוח.. מקווה שהבהרתי את עצמי ולא הסתבכתי בתוך עצמי... עוד היום בערב אני מבטיח לך ניתוח משלי.. ואם לא, אז מחר אחה"צ. ליטן

astral tal

New member
אני אוהב ת´כתב של מיה

וכתוצאה מכך גם את מיה עצמה. זהו...

היי חברה´!

אוקיי... בקשר להודעה על הגיל... הבנתי...וזה נשמע לי דיי הגיוני... אבל...לא תפטרו ממני כל כך בקלות:)) ליטן- תודה רבה...על ההסבר.... אסטרל (ככה כותבים?!)...תודה רבה!!! קיצר...תודה לכולם...חחחחח... אתם כל כך מושונים:)) ביי ביי בינתיים יום/ערב/לילה טוב! :))

למעלה