שלום שלום...

1uLtRaSoNiC1

New member
שלום שלום...

אני מתגייס בנובמבר...והפרופיל שלי הוא 72... לפני שבועיים הגשתי ערעור פרופיל על מנת להוריד את הפרופיל... הסיבה היא לא עצלנות או סתם לעשות לעצמי חיים קלים אלא בגלל שיש לי בעיות גב שמונעות ממני תפקודים מסוימים, לדוג'-יצאתי עם חברים לבאולינג ומרוב כאבים (שנבע מהרמת הכדורים) לא נרדמתי בלילה...כנ"ל תיק בית ספרי שגרם לי לכאבים היום התקשרתי לברר מה עם העירעור והודיעו לי שלא מורידים לי... הגשתי את הערעור עם סיבות וצירוף מסמך רפואי על שינוי בזווית של העצמות... למי ולאן אני צריך לפנות עכשיו בשביל לדבר על הורדת הפרופיל או לערער עליו, כי הערעור לא עזר... תודה רבה

RENI1

New member
לועדה רפואית של לשכ"ג

אממ אולי יש לך פרופיל 72 עם סעיף פוסל קרבי-תבדוק את זה..

1uLtRaSoNiC1

New member
אין לי...

ואיך אני מגיע לוועדה? ממה שאני יודע רק אם אתה מגיש ערעור והם מחליטים שיכול ליהיות שיורידו לך- אתה מקבל זימון לועדה רפואית... שאלתי חבר מגויס והוא אמר שאני יכול לפנות לקב"ן ולדבר איתו על זה... זה נכון? שוב תודה...

RENI1

New member
עד כאן

ידיעותיי בנושא חח חכה לאפרשקסית, היא בטוח יודעת..

PinkyRaSta

New member
אל תנסה לערער!! ../images/Emo210.gif

תשלח להם פשוט שיש שינוי במצב הבריאותי שלך. לך לעוד אורטופד/ רופא/ה מומחה תתלונן על המצב שלך ושיוציאו לך טפסים המוכיחים כי זהו המצב החדש ובלה בלה בלה את הטפסים הללו תשלח בפקס ללשכת הגיוס תרשום בנדון: "עידכון על שינוי במצבי הבריאותי" ובמכתב עצמו יחד עם הטפסים המצורפים תרשום שאתה מעוניין בוועדה רפואית. הם לא אוהבים שמערערים.

1uLtRaSoNiC1

New member
אוקיי, תודה...אבל-

האורתופדים ובצילומים שעשיתי לא מצליחים למצוא בעיה חוץ משינוי הזווית.. ככה שאני לא יודע איזה עוד טפסים אני יכול להוציא אם לא מוצאים את הבעיה... כי מה שכבר אמרתי להם כנראה לא מספיק לדעתם...

PinkyRaSta

New member
בטוח שהם רושמים לך ../images/Emo210.gif

בטפסים שהם מוציאים שאתה מתלונן על כאבים. תנסה לגרום להם לרשום יותר אם גם זה לא מספיק. שהם ירשמו 'יש שינוי בזווית של העצמות וזה משפיע על תפקודו היומיומי וגורם לכאבים' לדעתי כל אורטופד יסכים לרשום לך כזה דבר במיוחד אם תגיד לו שאתה מיועד לקרבי ואתה סובל מכאבים אפילו בחיי היומיום אז מה יהיה לך בצבא?! אך אורטופד לא רוצה לקחת על עצמו אחריות, אז תבקש שחור על גבי לבן תגיד מה אתה רוצה. תבקש אפילו זימון לאורטופד צבאי ואצלו תתלונן, תראה לו צילומים אני בטוחה שהוא יוכל גם לפענח שיש שם שינוי זווית, ותתלונן על כאבים, תספר על הבאולינג, שפוך שפוך הכול, אין מה להפסיד.

1uLtRaSoNiC1

New member
אוקיי...תודה רבה =]

ואני אקפיץ גם לשאול לגבי הקב"ן והשאלה איך מגיעים לועדה רפואית

סעמעמק

New member
לא קב"ן!

הקבן לא קשור לזה. אני מכיר אנשים שהלכו לקבן ובלי לשים לב יצאו משם עם הורדת פרופיל נפשי שדפקה להם המון תפקידים. מה שקרה לך קרה גם לי, שלחתי להם פקס שאומר שיש לי צילומי רנטגן שהם עוד לא ראו והתקשרו אליי ואמרו שאין שינוי בפרופיל. בעקבות זה שלחתי פקס זועם ואת הדיסק עם הרנטגן בדואר ושלחו לי זימון לאורטופד. השאיפה שלך היא לראות אורטופד צבאי. לפקידה במדור רפואה אין מושג מהחיים שלה, אבל ברגע שתקבל אורטופד שיבדוק את הבעיות ואת המסמכים הוא ישלח אותך לוועדה רפואית. דבר איתי בפרטי אם אתה צריך עוד עזרה...

1uLtRaSoNiC1

New member
מעפן, אתה תבכה אם אני אהיה שם

אפ

למעלה