שלום שלום...

1lifegirl

New member
ביחושווה שלי!

איילאב יו..!!!!!
איזה חמוד שאתה בא הרבה!!
נשיקות
אוהבת מלא מלא ליטל

ביחושון?

שמחה שנכנסת ורציתיי להוסיף לך ש=> מחר יש יומהולדת לדילב..והיא ביחושית שלךך ורציתי לציין כמה היא אוהבת אותך ובאמת אם אתה אוהב אותה.. תתקשר אליה ותשמח אותה כי יומהולדת יש רק פעם בשנהה..מקווה שתצליח ליצור עימה קשר..ודילבוש שלי? בהצלחהה..ורואה כבר זאת ההתחלה של אביחי בשבילך..הנה הוא נכנס לפורום שלנוו! יאללה עלינו והצלחנו קולוללולולולולולוללו!

חחחח סתוונית מאמי???

אל תדאגי כבר יספקנו לכתוב לו את זה אני וליאור כבר אמרנו לא אתה זה איך שהוא כתב אולי הוא ראה אבל עכשיו לא נראה לי שיראה כי זה היה מזמן שהוא כתב טוב לא משנה חחח עלק קולולוווווווווווווווווווווווווווו חחח קרועההה

טוולי

New member
ביח פעם שלישית גלידה ../images/Emo3.gif חעחע ...

איזה כיפ לראות שאתה שוב כותב לנו
אוווהבבבתתתתתתתת מלאאאא :] תתתמשיך לכתובב

דילבייי שלי....

אל תדאגי כפרה שלי תאמיני וזהו יכול להיות שכן ויכול להיות שלא אין יותר מיואשת ממני שאני כול יום קמה בבוקר ואומרת אולי זה יהה היום שלי צריך רק להאמין מאמי....!!! אולי הוא ירצה ויכתוב לך ואם לא לא נורא אני יכתוב סתם כפרה חחח אבל אל תהייי עצובההה מתה עליך יאפה אחתתתת

ביחוששששששששששששש

ביחביחחחחחחחחחח תודה רשמת אצלנו=] תמשיכו לכתוב פה=] =] =] וגם אני אוהבת אותך הכי בעולםםםםםםםםםםםםם! אוהבת המונים עם נשיקות וחיבוקיםםםםםםםםםםםםםם

../images/Emo42.gifתראו תראו!!

ערב טוב לך קודם כל!! למה לא היית פה?! למקרה שלא התעדכנת החלפתי כינוי הייתי: ספירוש7 זוכרת??!?! חחחחח..

חוחוח מה אני יעשה אין לי זמן אני ח

**חוזרת מהביצפר בארבע שלוש משו כזה ואז אני רואה טלויזיה ונייתי סליפיי (יענו ישנונית) אז אני נרדמת

למעלה