שלום שלום...

AVIHAI12345675

New member
שלום שלום...

מה קורה יפות שלי...? קודם כל אני שמח לכתוב כאן... בזמן הקרוב אני יכנס הרבה כדי לראות מה הולך פה.. הפורום מתקדם דיי יפה.. כל הכבוד נכנסתי להגיד לכן כמה שאני אוהב אתכם.! ושולח לכם נשיקות וחיבוקים חמים.. שלכם אביחי לוי...

אה ו.. ביח? אם אתה פה..../images/Emo15.gif

יש פה ילדה שקוראים לה דילב והיא ממש מטורפת עלייך =] ויש לה מחר יומולדת.. אם אתה יכול תרשום לה מסר מזל טוב=]
זה הכינוי שלה: דילבושloveביחוש אוהבים אותך מלא מלא

ספירייייי אני אוהבת אותך !!!! תודה

תודההההההההההה עשיתן אותי מאושרתתת הלוואי שהוא יעשה את זה!!! זאת תיהיה מתנה מדהימה!!!

בטח ספירושששש

מגיע לה היא אוהבת אותווווו אני יודעת מזה כמו שאני מתהההההההה שרופה מאושפזת על דמוש!!!

יאא ליאורוש אני לא מאמינה יפה שלי

תודה רבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההאין אין פה הוכחת לי שאת חברה אמיתית מקסימה שלי אוהבת אותך!!!! הכי בעולם!!!
ביחושית שלך!

אבייחיי?!../images/Emo24.gif

חיימיממשלליי מהה המצבב כפפרה?! איתנו הכלל טובב..
ווגממאני אוהבתת אותךך נסיךך מושלםם שכמווךך...
יום ראשון אני באה לראות אותכם בעזרת ה' באולפן של ערוץ הילדים... מוואההה
וד"ש לאוושריי שללי.. -שירה זאדה-

יו אביחי??????????????

יה איזה כיף שרשמת אני לא מאמינה תמשיך לכתוב חולה עליך ימושלם אחדדדדדדד וביחוש אם את רואה ועונה אז מתי יהיה לכם עוד הופעה בצפון????? טוב אם אתה עונה ישמח לשמוע אבל בכול זאת תודה שכתבת יפה שליייי

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאביחי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך!!! שלחתי לך מסר... תיראה... אין לך מושג איך אני שמחה שניכנסת!!!! לאב יוווווווווווווווו הכי הרבה בכל העולם נישבעת!!!
מחכה להופעההההההה בקריית חייםםםםםםםם איזה כיףףףףףףףףףף חלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אתה החיימשלי! תבין!... ביחושית לוי
אתה כזה מושלם בערוץ הילדים כולי עם חיוך כזה

למעלה