שלום שלום

Ofer Tal

New member
שלום שלום

חזרתי מהגלות , נורא התגעגעתי לכולכם (ולאחותי הקטנה בפרט) אני רק רוצה להגיד שאתם כותבים מלא ושבא לי לרכב על פיל , שפחמגו!

Hbentzur

New member
עופר! איך היה?

אני יודעת שזה נשמע זקן, אבל חסרת לנו! אתמול, בשעה שצפיתי במטריקס, שמתי לב למשהו מדהים. חוץ מהעובדה שלמורפיוס יש ראש ענק, הוא דומה לשרק בטירוף! תראו כמה שהם דומים
לא יאמן.

Ofer Tal

New member
מדהים !

נראה לי שעלית פה על משהו! קונפריציה הוליוודית בינלאומית! צריך להתקשר לשב"כ...

Hbentzur

New member
עזוב! השב"כ קטן עלינו...

כבר נפגשתי עם הנביאה בגן שעשועים המעפן, היא טוענת שאני "האחת". נלחמתי במאות סוכנים עם מוט ברזל. מעבר לדלת המוארת ישב האדריכל, בקרוב הם שוב ישמידו את המטריקס. תתכוננו למוות פתאומי ולא צפוי. מוחות בגיגית שכמוכם.

אני לא יודע מה איתכם.....

אבל לי יש פה את הנשק הסודי ביותר... יש לי את יוצר המפתחות ככה ששום אופציה לא נעולה בפניי.....

עופריקו טלי!

(איזה שם מקומבן השגתי לך...) אני מזה שמחה שחזרת והתגעגתי והכל... אבל למען השם תחליף כבר סקר!!!!! יא חראמנהלפורום! יום טוב! וסוף חופש גדול אחרון נעים.... (אהההההההההה איזה פחד!!!! שנה הבאה צבא.)

Hbentzur

New member
לקיה! איך בעיר הקודש?!

אוי ויזמיר! לא שמתי לב שזה חופש גדול אחרון. נורא ואיום. חזיז ורעם. כפתור ופרח. (נדמה לי שהתבלבלת לגבי שנה הבאה. לא צבא, שנת שירות.)

האמת שבהתחלה כתבתי

צבא\ שנת שירות, אבל זה לא נראה כלכך דרמתי כמו שהתכוונתי אז שיניתי את זה רק לצבא. אז עכשיו שכולם יודעים את כוונות התחילה של כולם ויש לנו מוסר רצון כולם בסדר ויופי טופי:)

למעלה