שלום שלום

B a z a

New member
התכוונת להזמין אתכם (אותנו)?

אגב יש לך (או למישהו אחר) את Les Porches על מחשב? אני מת לשמוע את זה.

avestin

New member
צודק BAZA, אני מזמין את כולם

לבוא לאתר - יש פורום עם אחלה אנשים (להתעלם מהקרציות) ואפשר לכתוב סקירו תעל אלבומים ולקרוא סקירות מצוינות אחרות כמו של ClemOfNazareth, RIcochet, Ghost Rider ואחרים. יש לי את Les Porches (ועוד שניים מהם). אלבום מצויין ושווה לשמוע אותו בשביל ה"קטע" הראשון בלבד של יותר מ-19 דקות של מיני סימפוניה שנהפכת ל Jazz Rock בסוף.

avestin

New member
Maneige

תן לי להתמקם במקום החדש שלי ואז אני אשלח לך PM בPA בקשר ל-Maneige

Rudess

New member
על ריקושט יש כבר סקירה ובעברית

http://tal.ytsejammersisrael.com/albums/ricochet-zarah.php

B a z a

New member
לא לזה הוא התכוון

הוא התכוון לאחד המבקרים בכינוי הזה שעובד עם פרוגארכיבז (collaborator), לא ללהקה
אגב מתוך המבקרים שעובדים עם פרוגארכיבז, יש אחד שנמצא כמה רמות מעל כולם - Hugues Chantraine, גם יש לו הכי הכי ביקורות וגם יש לו טעם מצוין במוזיקה, בזכותו גיליתי לא מעט להקות ואלבומים מעןלים בשנה האחרונה.

שלום, שלום ואין שלום

קוראים לך ארטיום? באמת? אין לך שם אמיתי? אני אורי ברייטמן מתל-אביב, בן 29, שומע הרבה רוק מתקדם.

העיקר אתה קופץ

תשמע, אני לא יודע איך הגעת למסקנה שבאינטרנט חובה על כל אדם להזדהות ולתת את השם המלא שלו והכתובת בבית. למעשה, זה בדיוק ההיפך.

epitaph

New member
הוא חייב לך גם שם משפחה?

ואכן יש אנשים שקוראים להם ארטיום, זה שלך זה נראה מוזר זה לא אומר שזה לא נכון. למזלנו...

מצטער שלא הכרתי את השם

באמת שזה היה בתום-לב. מעולם לא שמעתי על השם הזה קודם. הוא לא חייב שם משפחה, אבל משום מה כל מי שאני פוגש בחיים האמיתיים מספר מהו שם המשפחה שלו, אפילו בלי לשאול. אבל באינטרנט אנשים מתחילים להסתיר פרטים ולחשוב שזה משרת אותם. סבבה - אני לא בקטע.

Chuma pink

New member
אהמ...

זה בסדר, אני שמח על התגובה, לפחות יש לי שם יחסית מקורי...

Rudess

New member
זה דווקא שם רוסי נפוץ

חוץ מזה יש גם את ולדימיר,דמיטרי,גנאדי,ולדיסלב,סרגיי ועוד שמות נפוצים.

זה לא יכול להיות שם רוסי נפוץ

אני חי כבר 29 שנים על כדור הארץ, ומעולם לא שמעתי על השם הזה. שמעתי על כל השאר (ולדימיר, דימיטרי, סרגיי וכו') אבל מעולם לא על ארטיום. מה שכן - שמעתי על ארט גרפונקל.

למעלה