שלום שלום

שלום שלום

איפה אתם??

היי נשמאמי..

מה שלומך? בדיוק אני עובדת על ברכה ליומולדת של האקס יש לי כבר כמה משפטים.. תכף אחבר הכל ואראה מה יצא. מה איתך? יש חדש?

exterior

New member
האמתי שכן....וגם האמת שלא....

משהו טוב: ידיד שלי בישר לי היום בלילה שיש לנו כרטיסים לדפש מוד!!!!!!!!!!!!!!!!!שמחתי כל המשמרת....הוא פשוט נשמה המוטי הזה
+ לגבי הפוביה שלי, היא ממש משתפרת, אני מרשה לעצמי להיות יותר ויותר אופטימית (בערבון מוגבל כמובן) חברה שלי ואני ניישר את ההדורים בינינו מחר ככל הנראה וזה משמח, למרותצ שאצטרך להכין לה עבודה כפי הנראה, ע"מ שלא תכשל באיזשהו קורס.... מחר אני נוסעת לת"א, למקום שמרגיע אותי ונותן לי שלווה פנימית, אז זה מאוד משמח כמובן שיש דברים מבאסים גם, אבל אני משתדלת לראות את הצד הטוב- כל עכבה לטובה, ככה אומרים? וגם אם אנחנו בבאסה, אז לא לשקוע בזה....

exterior

New member
אה, ו-

יש בחיים שלי אנשים חדשים יחסית שכ"כ מקסימים, שגם אם לפעמים אני בבאסה הם אותי מעודדים (יצא לי חרוז)....
אני אוהבת אתכם
, ואתם יודעים מי אתם!!!!

ברכת יומולדת

היי יש לאקס יומולדת איך הברכה? ליום ההולדת אאחל לך שכל בוקר תזרח לך השמש כל יום יפה יותר מאמש מי ייתן ותמיד המלאך השומר יעמוד לצידך ובכל אשר תלך יגשים משאלתך <או> ובכל אשר תלך ישגיח על מעשיך? יומולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנה ים של שמחה הצלחות וגשם של ברכות הלוואי ותדע להבחין בטוב לרע שלעולם לא תטריד אותך שום צרה מי ייתן ויפתחו בפניך כל דלתות האושר ההצלחה וכמובן האהבה תמשיך להיות כזה מיוחד תדע שכמוך יש רק אחד דע לנצל כל רגע שעובר תזכור שיום אף פעם לא חוזר המון בריאות ופרנסה טובה מאחלת לך באהבה מזל טוב... אני. איך??

exterior

New member
כל הכבוד לך, אני לא בטוחה שהייתי

רושמת לאקס ספציפי שכזה ברכת יומולדת.... אני בטוחה שאת יודעת מה טוב עבורך קושקוש, אז... לגבי הברכה, אהבתי

שמחה שאהבת

אני יודעת על מה את מדברת אבל... פשוט טוב לי לדעת שזה יעשה לו טוב למרות הכל.... אל דאגה אני מתכוונת לא להיפגע!! תודה לך

למעלה