שלום, שלום.

genz

New member
מה הציניות? זה נשמע לי יותר מזרחי

מכל דבר אחר...

אני מסכים.

במיוחד בגלל שיש כמה קטעים שבקושי שומעים את הגיטרה. עזוב אותך מהריפים שיש בהם נטיות מזרחיות, המקצב שאתם מנגנים עליו הוא גם מזרחי, וגם הבס נשמע מזרחי למדיי. וממתי מזרחי זה רע? זה יכול להיות דווקא נורא נחמד.

LuNa MaJnUnA

New member
מזרחי זה לא רע

ויכול להיות שיש השפעות מהרדיו של סבתא.. אבל המקצב (בסנובה) הוא לא מזרחי.. הוא סתם נשמע ככה בגלל הסאונד של הסנר כנראה.. אבל אם אתם רואים את זה ככה, סבבה. כי באמת שלא הגדרתי שום דבר ..

מה זה קשור לסאונד של הסנר?

אני אישית מרגיש מקצב מזרחי, מה אני אגיד. :/ אני יודע איך נשמע הבס במזרחי. אולי זה לא אותם מהלכים אבל בול אותו קצב. זה מוסיף לתחושה.

powermetal1

New member
אחלה סולו ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אהבתי את הריף גיטרה/באס לא הבנתי מה הסולנית שרה
השיר קצר מדי לטעמי חסרים לי מעברים.

Octavarium

New member
תודה רבה

אם אתה אומר שחסר לך מעברים אני חושב שיש לנו אחלה שיר בשבילך
תבוא להופעה ותשמע את לעוף... נראה לי אתה תהנה ממנו... בכל מקרה... תודה רבה

Kfiriboy

New member
אוקיי שמעי

בתור אחד שמתעסק די הרבה עם וידאו של הופעות אז ככה: 1) הצלם לא יודע לצלם -__- אם הוא היה כ"כ קרוב לבמה אני לא מבין מה הבעיה להתמקד כל הזמן (הוא רב הזמן מראה את כל הבמה, זה לא צד חיובי לדעתי. 2) אתם צריכים קצת לזוז יותר על הבמה, הכוונה היא שאם את שרה את יכולה קצת לזוז ולעשות סימנים לקהל, לא יקרה כלום, הם רק יאהבו את זה
גם הגיטריסטים יכולים קצת לזוז (לא חייב האדבנג אבל מומלץ) קצת והקלידן יכול גם לזוז ברגע שאין קטעי נגינב על קלידים. קיצר השואו של הלהקה זה בערך חצי מההערכה אליהם, קחו את זה לתשומת לבכם. מקווה שעזרתי
ושהבאתי ביקורת בונה.

Kfiriboy

New member
כשאני מדבר על חוסר התזוזה

אני מתכוון לכך שתמונות כאלה יהיה בעיה להוציא ממכם--------> תתאמנו על לזוז גם אם צריך, אחרי הכל אני די בטוח שאנשים מעדיפים להקות שמראות שהן אנרגטיות

LuNa MaJnUnA

New member
תשובתי..../images/Emo13.gif

1. הצלם בהפסקה, מי שמצלם זה המתופף. והוא גם עמד מול הרמקול. אין המשך לנקודה הזאת כי אני מבינה בזה שום דבר מוחלט. 2. אנחנו (בעיקר אני) עובדים על זה. חסר שואו.. אבל אני מניחה שהוא יבוא עם ההופעות והבטחון. תודה

Blade Of Fire

New member
לראות את איגור נותן שואו...

אני מצטער אבל זה מבדר מידי לחשוב על זה

JumpInTheFire

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני לא ידעתי שאת מופיעה..!!!! אולי את לא זוכרת מי אני חח ^^;;;; הייתי לפני חודש וחצי בערך בפ"ת.. דיברנו קצת
זוכרת.. נו בחזרה של הלהקה של תומר...... קוראים לי שיר
... ?????

Prophet Of God

New member
האלו ואצה

שמעי, אני בדיוק מוריד ת'קליפ, יש לי מלא רעיונות ועניינים בשבילך, הייתי רושם פה אבל אני עף לנוח וללמוד למבחן בכימיה, דברי איתי במסנג'ר וביום שלישי אני בבית דני אם תוכלי להגיע...ובואנה, סחטיין :) מתי הופעה? צריך לעשות בלאגנים להפוך דברים לשבור עניינים

למעלה