שלום שלום

שלום שלום

טוב שכבר הגעת כי דאגנו פה חחח... התגעגעתם אליי??? מה שלומכם מה קורה מה נשמע??? שניייים שנייים שלא הייתי פה פששש.... לא השתנה כלום אני זוכרת לפני 20 שנה שעוד הפורום היה צעיר <דמעות> כולנו היינו בצוותא ליד המדורה עם סיגריה ובירה אחח היו ימים.... נוסטלגיה! ממש לא השתנתם הא? עדיין נשאר הפורום מקום הממ... המ... קצת הממ.... חסר אנשים!!! בכל אופן מקווה לתרום למצבו לתרומות נוספות צלצלו ל- 666תרומות בע"מ לאב יו אולללל במיוחד את שירלוליאדה טיטוש

טיטית !!!!! ../images/Emo8.gif

ילדהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איפה את לאן נעלמת ? את חיה ? נושמת ?? בלה משהו ? שנים לא רואים אותך... כבר לא מצחיק פה יותר !!! דו סאמפינג !!!! תוסיפי אותי לאיי סי ... 111084960 וגם כל מי שמשעמם לו... יאלה ביי לכם לאב יו... נטע

yellow cheese

New member
עם כל הכבוד.... שתקייייי ../images/Emo10.gif

הפורום לא חסר אנשים!!! אנחנו פה, חיים, נושמים!! אנחנו פשוט שומרים שבת ולא מדליקים מחשב בשבת... חחח דתיים! סתם סתם..שתקיייי אני לא מסכימה לך לדבר ככה!!
הפורום קצת התייבש בימים האחרונים...כמו הכינרת.. וכמו שרוצים לייבש לנו ת´רוק.... ברררר שתקיייי!!! בקיצצצצצצוור.... זהו להפעם... שתקיייייי אני חולהההההה עלייך בובה!!!! ד"ש למלמלונת שלנו!!! אתן הכי הכי!!!!!
חצי שנה לכן....פשששששש....י´כלבה! שתקייייייייי
מיאווווווווו.... לאב יו בייב, שירלי!!!!!!!!!!
ת

מלמלונת

New member
שתקייי../images/Emo13.gif

יצא חוק חדש- אסור לומר יותר מ-4 פע´ את המילה שתקי ! בקטע אחד כמה שתקיי??? טוב, אז מה שלומך שיר? וכיין כיין חצי שנה
וד"ש לשלי ביי ביי....

למעלה