שלום שלום!

Skyller

New member
שלום שלום!

מחזות זמר- אחת מאהבותיי הגדולות. אני שוקלת להצטרף לפורום! שוקלת, כאילו שזו החלטה קשה ובעלת השלכות מרובות והרות גורל... בכל מקרה, תהיתי אם מישהו שעמ על מחזמר חדש מבית היוצר של הגאונים הבריטים מונטי פייטון. למחזמר קוראים ספאמלוט (spamalot) והוא מבוסס על הסרט "הגביע הקדוש" של מונטי פייטון. יש לי את הפס-קול של המחזמר והוא ממש מצחיק (גם הורדתי חלק מההצגה עצמה - פושעת שכמותי - אבל זה הפסיק אחרי 45 דקות). ומישהו יודע האם הוציאו גרסת DVD של "המפיקים"? הכוונה להצגה בברודווי- לא הסרט הישן/חדש. S

Yentl

New member
שמעתי ואף ראיתי ../images/Emo13.gif

ראיתי את ספאמאלוט במרץ 2005, כשזה רק נפתח, וצחקתי כמו שלא צחקתי מימיי בתיאטרון! זו זכורה לי כאחת החוויות היותר כיפיות שהיו לי אי פעם. השירים מאוד קליטים וחמודים (במיוחד You Won't Succeed on Broadway הפשוט מבריק!!) והשחקנים היו אחד אחד מצויינים. בקשר למפיקים - לא, לא יצאה ההצגה על DVD כי הם ידעו שהם יעשו מזה סרט עם שני השחקנים המקוריים...אז הם לא צילמו את ההצגה (לפחות לא באופן מסחרי).

Hippie Jeannie

New member
שמעתי, לא ראיתי.

אבל בעיניי אם מבססים משהו על הגביע הקדוש קשה ליפול. אני חולה על מונטי פייטון. [חוץ מזה שטים קארי כיכב, אז בכלל אני משוחדת
]

shnu00zel

New member
כתוב ב...

כתוב בwalla תרבות שהמחזמר הולך להציג בקרוב גם בווסט אנד... וטים קארי יככב גם שם.

Hippie Jeannie

New member
מה שאומר שאני צריכה לארגן עוד

עוד נסיעה ללונדון. הפעם בשביל לראות את וויקד ואת ספאמלוט עם טים אהובי

למעלה