שלום שלום

יעלי78

New member
שלום שלום

למה אני פותחת שרשור חדש? סתם כי בא לי לדבר... פשוט ראיתי שאהרונה ורננה (הן יותר קשישות ממני!!!!!!!)נכנסו אז החלטתי שאני.. בתור הקשישה הותיקה ביותר בפורום פותחת שרשור כדי לברך אותן (פעם בתגע - תמיד בתגע) וכמובן כדי להגיד שלום לכל הבית"רים (בייחוד לאלה מבית שמש שהוא במקרא המעו"ז האהוב עליי.....) ממש כייף לראות שאתם עוד כותבים ופועלים והתכגנבה שמועה לאוזניי שיש כבר שבת ש"ש כמו בימים היפים והטובים (כשאהרונה רננה ואני היינו בנח"ל ואתם עוד לא נולדתם)... אז יישר כוח ותעשו חיים מושון: נדמה לי או שמעו"ז עבר דירה?

MS6

New member
יעל../images/Emo13.gif

מה המצב? כן עברנו דירה.. לרחוב הרמב"ם, למעו"ז עם 2 קומות! אגב זה לא היה מרצון.. עמידר פינו אותנו.

יעלי78

New member
אז עכשיו אתם גם מגורשים

על ידי המדנה??!?!!? מה קרה?איך?? נו טוב 2 קומות זה מרשים!! מרשים מאוד משה.. מקווה שאתם ממלאים אותן כמו שאתם יודעים.. רגע... רח' הרמב"ם!?!? עכשיו יוסי הוא קל"ב?!!? אז מה חדש במעו"ז? ספר כאן... אחלה מקום להשוויץ ולהראות לכולם מאיפה הדג עושה את צרכיו!

ASTAR3

New member
יעל..

מה קורה?? מה נשמע?? זאת אסתר..וכן עברנו דירה מאוד טוב..זה קצת בשיפוצים אבל סבבה לנו שם..

יעלי78

New member
היי אסתר

לפני כמה ימים עברתי (בטעות... לא לדאוג) ברמב"ם ובאמת חיפשתי שלט ולא מצאתי.... ספרי קצת על מה שקורה במעוז... שבת שלום

MS6

New member
נכנסו רק בחמישי שעבר...

וכל השבוע עסקנו בפירוק ארגזים.. בכל אופן חניכים מצוות ארגון בנו סולם על מנת להוריד את השלט הישן (פנימיית יום) ולשים את השלט החדש.

יעלי78

New member
תתחדשו!!!

תיארתי לעצמי שזה המקום טוב שיהיה המון בהצלחה במקום החדש.... מתי חנוכת בית?

MS6

New member
חחח איזה בית"רית את..

ישר חושבת על אירועים גדולים.. חנוכה הבית, אם תהיה, תהיה איפשהו במרץ-אפריל.. אנחנו צריכים לעבור את תל חי, שוק פורים, נצבע את המעו"ז, נוריד את העשבים בכניסה ונארגן איזה חנוכת בית נחמדה...

LPgirl

New member
משה יקירי

רק בית שמש מוזמנים לחנוכת מעו"ז שאתם תתכננו? (חסר לכם אם לא) אם שגם פ"ת ומעו"זים נוספים יכולים להגיע להשתתף בשמחה?

למעלה