שלום שלום

שלום שלום

אני מצטרפת עכשיו... אני מחליקה רגיל על רולר כבר 11 שנים, על אגרסיב 5 ואני משחקת הוקי כבר שלוש שנים. אני מחליקה רגיל ובהוקי על Tour G40 ויש לי מקל עם ראש מתחלף של איסטון מגרפיט, מגני ברכיים וכפפות של Tour, קסדה של CCM, חצי וייזור ומגן חזה (לבנות, כן כן) של iTech באגרסיב אני מחליקה על Deshi לואי זמורה 2 עם פריים GC3 שחור עם H בלוק לבן וגלגלים של 9ממ. אה כן קוראים לי אביטל, אבל בשבילכם לוסי

פ'גר..

אני אסביר: אלפרד, חיה צינית, שובבה, לא באמת התכוון,באמת, לקבל תשובה (אחרי הכל, את מי מעניין איזה ABEC מדובר?!), מה שלא היה ברור לחברתינו, הקטינה לכן, במקום, איקון מזלזל.. מאסטר, להסביר לך איך באים ילדים לעולם?

masterform

New member
שלום, ברוכה הבאה ובוקר טוסט

אני מחליק על רולר שיש לו 4 גלגלים בשורה, הוא נראה כמו נעל, אבל עם גלגלים למטה וכאלה דברים שסוגרים אותה יותר טוב, הנעל היא בצבע אפור כזה עם קצת צהוב. אין לי מגן חזה וגם לא מגן אשכים ואני לא מנהל של שום פורום, אבל אני אוהב לקשקש בכל פורום שקשור לרולרבליידס ולהפוך אותו לפורום שלא קשור לרולרבליידס. נ.ב. יש לי קישוא במקרר וחסרה לי רק הכבשה בחצר.

הוצאת לי את המילים מהמקלדת

חוץ מהקטע של המיגני אשכים.. זה דווקא יש אבל, נראה לי, לא לשימוש שאתם מתכוונים, שייך לפורום אחר

masterform

New member
YEY קרן התעוררה ../images/Emo6.gif

למה לא באת אתמול
אפילו איתי בא להגיד שלום

למעלה