שלום שלום

masterform

New member
../images/Emo67.gif

רוצה להסביר

topsoul 360 out

New member
הווו...את טועה....

מותר מתחת לגיל 18.... עד גיל 14 אסור מגיל 14 עד גיל 16 מותר רק אם אין ניצול מעמד או תלות (מעסיק-מועסק למיניהם, או סצנה של "אם לא תמשיכי לשכב איתי אני אפרד ממך") ויש גם הגבלה של הפרש עד שנתיים בין בני הזוג מגיל 16 ומעלה אותו דבר כמו הקטגוריה הקודמת רק שאין הגבלה לגבי הפרש גילאים

RieM

New member
האמת היא שהוא צודק

ונדמה לי אפילו שניתן להינשא מגיל 16 ומעלה. (אפשר גם מגיל 15 באישור מיוחד)

masterform

New member
שניכם צודקים

ואפשר גם להינשא מגיל 9 עם אישור "דוס" מהרבנות. אני מכיר דוסיות בנות 17 עם 9 ילדים

RieM

New member
לעשות אותה אתה לא יכול

מכיוון שהיא כבר עשויה - קרי, "התוצר המוגמר". לעומת זאת, לעשות לה כל מיני דברים שהשתיקה יפה להם ... ממממ ....... זה כבר סיפור אחר לגמרי ..
ובקיצור .. שומו שמיים, רחמנא ליצלן ! ממש סדום ועמורה נהיה פה !

topsoul 360 out

New member
לוסי יקרה

קודם כל ברוכה הבאה.... לא נראה לי שפירוט כל הדברים שיש לך היה הכרחי...אבל לא נורא... זה קורה לטובים ביותר.... אה....אגב....GC בדור השני והשלישי הוא אותו פריים, HBLOCK שונה..

yoman321

New member
לוסי היקרה...

שלום בתי , אני כותבת לך מספר מילים כדי שתדעי שאני כותבת. אז, אם תקבלי את המכתב הזה, זה יהיה סימן שהוא הגיע אלייך. אם לא תקבלי אותו, תודיעי לי על מנת שאוכל לשלוח לך אותו שוב. אני כותבת לך לאט כי אני יודעת שאת לא קוראת מהר. לאחרונה, אבא שלך קרא מחקר המצביע על כך שרוב התאונות קוראות קילומטרים בודדים מהבית, זאת הסיבה שהחלטנו לעבור דירה. הבית מדהים, יש בו מכונת כביסה אבל אני לא יודעת אם היא פועלת. אתמול שמתי בה כביסה, משכתי בחוט שמעליה וכל הכביסה נעלמה ! אני מחפשת את המדריך למשתמש ! מזג האוויר מאוד נחמד פה, שבוע שעבר ירד גשם רק פעמיים, פעם ראשונה במשך 3 ימים ופעם השנייה 4 ימים. בקשר למעיל שחיפשת, דוד שלך משה אמר לי שאם אני שולחת לך אותו עם הכפתורים זה יעלה הרבה כסף בגלל שהם כבדים, אז תלשתי אותם ושמתי לך אותם באחד הכיסים. אבא שלך מצא עבודה, יש מתחתיו בערך 500 איש. הוא מכסח את הדשא בבית הקברות. אחותך ליאורה שזה עתה התחתנה מצפה לאירוע משמח. אנחנו עדיין לא יודעים את המין על כן לא אוכל לומר לך אם תהיי דוד או דודה. אם יהיה לה בת היא מתכוונת לקרוא לה בשמי. זה מוזר לקרוא לילדה : אמא. אחיך צביקה נקלע לבעיה גדולה. הוא נעל את האוטו עם המפתחות בפנים. הוא נאלץ לחזור הביתה ברגל כדי להביא את הצרור מפתחות השני על מנת לחלץ אותנו מהרכב. אם בהזדמנות את פוגשת את בת דודתך אילנה, תמסרי לה דרישת שלום בשמי. אם את לא רואה אותה אז אל תגידי לה כלום. אמאך היקרה . נב : הייתי רוצה לשים לך קצת כסף במעטפה אבל כבר סגרתי אותה. סתם כי התחשק לי

היי, המה

קבלתי את המכתב שלך אבל הגיעה רק המעטפה, אז אם את יכולה, בבקשה, לשלוח לי אותו שוב.. אבל הפעם תכתבי את הכתובת שלי בצד הנכון וגם רצוי לשים בול

אמא?!

אבא התעלל בי אחותי עומדת ללדת בת תוך שבוע בערך אח שלי, נו טוב זה הגיוני במקרה שלו... נ.ב. אני מקווה שאתה משתמש בקונדומים, לא צריך עוד כמוך בעולם

masterform

New member
אחי...

זה הדבר הכי קורע שקראתי בחיים שלי, מאיפה הבאת את זה
(ואל תנסה לטעון שזו יצירה מקורית שלך, כי אף אחד לא יאמין
)

Explize

New member
hblock

אני לא יודע אם אתם מודעים אבל יש להקה גרמנית שהיתה במקביל לתקופה ש dog eat dog היו סלבס שנקראה H-blockx והיא ממש מגניבה ויש להם שירים של בירה!!(יותר נכון bartender- pour me a glass of wine) אבל לא שזה מעניין מישהו....

למעלה