זה לא משנה :] נועית שלי אתה יכול לקבל את הפוסטר של הסולן של כיור אם אתה רוצה
T TarwenR New member 12/6/05 #69 זה לא משנה :] נועית שלי אתה יכול לקבל את הפוסטר של הסולן של כיור אם אתה רוצה
פ פונצית גירל האמיתית New member 12/6/05 #71 ../images/Emo6.gif הוא לא הסולן של קיור!!! ../images/Emo3.gif אל תריבו עליי יקירי, תמיד נוכל לחיות שלושתינו מאושרים בפינלנד.
../images/Emo6.gif הוא לא הסולן של קיור!!! ../images/Emo3.gif אל תריבו עליי יקירי, תמיד נוכל לחיות שלושתינו מאושרים בפינלנד.
פ פונצית גירל האמיתית New member 12/6/05 #70 זה שורשר לנדיר. ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif *מחבקת אותך בכל מקרה*
T TarwenR New member 11/6/05 #30 אתה מה!?!?!?!? שומע ארוון?? אמממ זה סתם מוזר, אתה מוזמן לעזור לי להפיץ אותם לכמה שיותר אנשים אבל כנראה שיש לך טעם טוב :] בוא בבקשה למפגש אה ווולקאם
אתה מה!?!?!?!? שומע ארוון?? אמממ זה סתם מוזר, אתה מוזמן לעזור לי להפיץ אותם לכמה שיותר אנשים אבל כנראה שיש לך טעם טוב :] בוא בבקשה למפגש אה ווולקאם
H holy thunderforce New member 11/6/05 #43 היי דווד.. ברוך הבא../images/Emo140.gif שמי חני.. יש לך גיטרות מגניבות!!
W wolf watcher New member 11/6/05 #48 מה, לא שמעת על בואי? אני הינו רביב, הקרקר הראשי. בואי נובא מראש לפני שנים רבות. הנני כאן לאסוף את נשמתך! או שלא... יכול להיות שלא... מה שבא לכם לחשוב...
מה, לא שמעת על בואי? אני הינו רביב, הקרקר הראשי. בואי נובא מראש לפני שנים רבות. הנני כאן לאסוף את נשמתך! או שלא... יכול להיות שלא... מה שבא לכם לחשוב...
B Blade Of Fire New member 11/6/05 #49 אבל הפורום הזה כבר הגי למסקנה ממזמן שאין לי נשמה כי אני רשע מידי אניוואי-וולקאם.. אני עידן
B Blade Of Fire New member 11/6/05 #55 יש לי נשמה? איפה? איפה? למה אף אחד לא דיווח לי על זה? אני אשלח מרגלים! אני אמצא אותה ואשמיד אותה! ואז אני אהיה ערפד אבל לא משנה.... או.. ייאי.. אני אהיה ערפד.. ורזה בעוד 21 גרם... *מפסיק לזיין ת'שכל*
יש לי נשמה? איפה? איפה? למה אף אחד לא דיווח לי על זה? אני אשלח מרגלים! אני אמצא אותה ואשמיד אותה! ואז אני אהיה ערפד אבל לא משנה.... או.. ייאי.. אני אהיה ערפד.. ורזה בעוד 21 גרם... *מפסיק לזיין ת'שכל*