שלום שלום :)))

RoY Circa182

New member
שלום שלום :)))

טוב, נחמד לחזור מאילת ולדעת שיש הרבה מה לקרוא... הפורום ממש מתפתח טוב ואני מאוד שמח :) מי שאומר שהפורום מסריח\מעפן\יבש יכול ללכת, כי יש לנו גם ככה הרבה אנשים שרושמים עכשיו :) חחח סתם, אמממ לא חזרתי שחור ד"א...למי שרשמה שאני אחזור שחור לא זוכר מי זאת הייתה (כי קראתי מההתחלה לסוף (והיה הרבה מה לקרוא...!!!) אני לבן כמו תמיד, סמל ההכר שלי חחחח תראו ברחוב מישו לבן זה אני קיצר, היה משו נדיר באילת, ממש נהנתי... אני שמח באמת באמת באמת שמח שהפורום הולך כמו שצריך :) וכול החדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רועי 17 משו טוב לא סתם יד ראשונה בצבע לבן קוקו וסקייטר לשעבר! (נסחפתי?) ולסיום בדיחה ששמעתי מננסי ברנדס (באמת) למה אטיופים באו בזוגות? כי הם באו במבצע... מצחיק אם לא? שימי תבורי עיניים גדולות 0_0

Just TalTi

New member
ברוך הבא!

נראה שהיה כיף, יש לך אחלה מצב רוח. לבן זה שולט, אחי!

B182

New member
היי תראו

נהייתי נחמדה... ברוך הבא מי שלא תהיה

BrainDaMaGeD

New member
נו, אתה כמוני *מעתיקן*

גמני הייתי בסיניי והייתי לבקנית..וזה טיפה עיצבן אז כל היום הייתי בשמש, 3 ימים ברצף אבל בעצם לא נשרפתי כ"כ.

RoY Circa182

New member
חחחחחחחחחח

אני רועי!!! מי לא יודע מי אני?!?!?!?!?!?!? את? קיצר, כן אני חזרתי והיה אחלה, רק חבל שיש לי מתכונת במת' ביום שני (היום) ואני נכשל!!! מקווה ליותר מ10 הפעם.... חחח חוץ מזה אני במצב סבבבקה יאירררררררררררררר שלום לך בחורצ'יק למה בוכה כפרע עליך שדיים שלי?? חחחחח ולמה את קוראת לי "אחי" טלי? :) ותודה מאי!!! (הופה הגבתי לכולםםםם)

Satla ruleS

New member
אני אמרתי שתחזור שחור ../images/Emo67.gif

יופי אז מה אני רוצה בדיוק להגיד בזה?
אמ . . .
נתקעתי

למעלה