שלום שלום! פשש, אז מתי נפתח פורום פ"ת? אני זוכר שעד לפני מספר חודשים לא היה ולא נברא...
N Noam S New member 28/4/05 #1 שלום שלום! פשש, אז מתי נפתח פורום פ"ת? אני זוכר שעד לפני מספר חודשים לא היה ולא נברא...
N Noam S New member 28/4/05 #3 תודה. מעניין, לפני 3-4 חודשים שהצעתי לאדונים הנכבדים בתפוז לפתוח את הפורום הנ"ל הם לא שמחו כ"כ... מה קרה פתאום? נו טוב, עדיף מאוחר מאשר אף פעם.
תודה. מעניין, לפני 3-4 חודשים שהצעתי לאדונים הנכבדים בתפוז לפתוח את הפורום הנ"ל הם לא שמחו כ"כ... מה קרה פתאום? נו טוב, עדיף מאוחר מאשר אף פעם.
מ מִיכַלִי New member 28/4/05 #4 אין מה לכעוס!../images/Emo24.gif כנראה שהקרקע לא היתה בשלה מספיק כדי לפתוח את הפורום ודברים השתנו. 3 חודשים זה הרבה זמן העיקר שהפורום פתוח
אין מה לכעוס!../images/Emo24.gif כנראה שהקרקע לא היתה בשלה מספיק כדי לפתוח את הפורום ודברים השתנו. 3 חודשים זה הרבה זמן העיקר שהפורום פתוח
N Noam S New member 28/4/05 #5 הצעה אולי כדאי לעשות רשימה של חברי הפורום ולשים את הלינק בטאג-ליינס...
ט טול טולה New member 28/4/05 #6 עשינו דבר כזה רק בלי לינקים... תראה או בעמוד הזה או זזה שלפנייו כל אחד סיפר על עצמו כמה דברים {עם שאלות שאני הכנתיייי} אהה ויש גם שאלון פתח תקוואי...שגם עלייו אני ישמח אם תענה...ככה תכיר טוב יותר את כולם!!!! אההה ו....ברוך הבא
עשינו דבר כזה רק בלי לינקים... תראה או בעמוד הזה או זזה שלפנייו כל אחד סיפר על עצמו כמה דברים {עם שאלות שאני הכנתיייי} אהה ויש גם שאלון פתח תקוואי...שגם עלייו אני ישמח אם תענה...ככה תכיר טוב יותר את כולם!!!! אההה ו....ברוך הבא