שלום שלום

Bursaaaaar

New member
שלום שלום

ראיתי והייתי חייב להצטרף. קצת על עצמי: אני קורא נלהב של טרי פראטצ'ט כבר... 6 שנים (מאז מתנת בר מצווה: MORT). למזלי גרתי באוסטרליה וקראתי את כל הספרים שלו מהספריה המקומית (מחסור גרוע בארץ...) אני עכשיו יכול לאמר בבטחה כי קראתי את כל ספרי הדיסק, וגם כמה נוספים (מוריס, GOOD OMENS, STRATA, וכיוב'). כן, מאז שחזרנו לארץ קניתי את רובם (החדשים, כלומר מאז MAURICE יש לי בכריכה קשה). מה עוד? אני עכשיו קורא (שוב) את MASKARADE. ו NEEDLESS TO SAY שאת כל הספרים קראתי באנגלית. אז... שלום! אה, ואני בד"כ לא מערבב אנגלית ועברית בצורה כה... פקצ'ית.

Greebo

New member
שאאאאאאאלום.

נעים ביותר להכיר *בלחש לעצמו*בליבדיחותאוסרליה...בליבדיחותאוסטרליה*בלחש לעצמו* O0 בכל מיקרה, ברוך הבא וכל זה...יש מין טקס...עם שאלות...ו..דברים...שאם הייתי פחות עצלן הייתי מביא...(לא רק זה...גם איןלי מושג איפה הוא ><) הממממ יש לנו כבר מישהו עם ניק דומה בפורום.. לא שזה משנה אני מניח... המממ גרת באוסטרליה? חזרת לארץ בשביל הצבא או משהו?

שלום!

אתה יכול לעשות להנאתך ובזמנך הפנוי את טקס הקבלה שבטאגליינס ברוך הבא!

פנחסון

New member
האם...

א. שתוק כבר יא בריטי (או XXXXי במקרה שלך). ב. איך באמת קיבלו את הקטע הזה באוסטרלייה? ג. פקאצה כותבים, ולא פקצ'ה. ד. פוקצ'ה מצד שני כותבים בלי א'. ה. שופטת בית המשפט העליון פרוקצ'יה גם כותבים בלי א'. ו. רגע רגע, גם הט פול אוף סקיי? ז. מה עם ספר המתכונים? והספר על החתול? unedalturated cat? ח. מה עם תמונה של מדף הספרים? ט. רגע, הכריכות באוסטרלייה הם הכריכות האנגליות או האמריקאיות? י. ברוך הבא.

TheBursar

New member
מה זה?!

קודם כל ברוך הבא. דבר שני אחלה כינוי. באמת דמות מרכזית לא מוערכת מספיק. המשך כך ואל תשכח את הגלולות צפרדעים המיובשות שלך. אם חסר לך תיצור קשר יש לי עודף

ויימס

New member
הו שלום לך!!! ברוך הבא!

זה ממש בעייתי עכשיו שיש שני bursar... בכל אופן, יש טקס קבלה בטאגליינס, הממ.

TheBursar

New member
הא!!

יש לי גיבוי! אני המקור! (ואל תשלימו את זה בבקשה!!!!) אבל בכל זאת נחמד שסוף סוף מישהו נוסף מעריך את הדמות. בכל מקרה, נראה איך ייצא לו בטקסים

Maladict

New member
הו שלווווווווום!!!!!

לא ידעתי שמכשף כה נכבד הצטרף לפורומנו הקט.

למעלה