שלום שלום!

taliush166

New member
שלום שלום!

אני חדשה! ראיתי השבט בהתמדה וטוב לדעת שיש פורום! מה נשמע??

slallum

New member
הכל חביב =]

אני עופר, 16, מזכרת בתיה (ליד רחובות), אוהב את אלי ואת פרייד =] ספרי על עצמך

taliush166

New member
אז ככה חח ואגב מזכרת בתיה

אני הייתי שם שנה שעברה וגם אהיה שם ביום שני עם הכיתה : ) אממ ראיתי השבט ממש מההתחלה, הייתי מקליטה פרקים, לא מפסידה אף פרק בעונה האחרונה ששודרה (ה-5?) לא יכולתי לראות הכל אבל הבנתי מה הולך כי פספסתי אולי פרק או 2. קיצר, אני אוהבת במיוחד את לקס (כיילב) ואת אבוני ששכחתי איך קוראים לה חחח אגב, מישהו מכן קנה את הדיסק של השבט?

slallum

New member
פששש true fan../images/Emo3.gif

אני ממש לא מבין מה יש לכם לעשות במזכרת בתיה.. ועוד מילא פעם אחת, אבל פעמיים?!
נדפקתם בקיצור ;] חור שכזה לא נראה הרבה זמן

taliush166

New member
חח למה, דווקא מקום ממש נחמד!

ואנחנו עושות מן הסבר לכיתות ט' על המקום ובעקבותיו של ערן שמיר ואבא שלו דובי, שמעת על זה? זה ככה כל שנה.. גם לנו עשו את זה שנה שעברה אה, אז כשחושבים על זה הייתי 3 פעמים : )

taliush166

New member
חח למה, דווקא מקום ממש נחמד!

ואנחנו עושות מן הסבר לכיתות ט' על המקום ובעקבותיו של ערן שמיר ואבא שלו דובי, שמעת על זה?זה ככה כל שנה..גם לנו עשו את זה שנה שעברהאה, אז כשחושבים על זה הייתי 3 פעמים : )

slallum

New member
אהה היה לנו משהו על ערן שמיר..

שנה שעברה היה לנו את זה, ראינו סרט עליו.. אבל כל הקטע שראינו את הסרט בכלל במקום לא קשור
איזה קיבוץ בצפון הארץ

taliush166

New member
חח מה הקשר? וכן, גם אצלנו

מראים את הסרט הזה כל שנה.. קיצר, מסורת כזאת של ביצפר אל תשאל איך הגיעו לשם אתה תהיה שם ביום שני? חחח

slallum

New member
חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחח זה כזה קורע =] כי דווקא ביום שני אני בחו"ל.. כאילו כל השנה אני נמצא במזכרת בתיה, אבל דווקא מיום שבת הקרוב עד הבא אני בצרפת עושה לי סנובורד
לא נורא, תהני

קטרפי

New member
welcome to the machine ../images/Emo110.gif

אני עידן מ.א. 7702842 בן 17 מרחובות, וד"א יש לך שם שולט

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאווו *גאה בעצמי* איזה כיף לשדל אנשים להצטרף../images/Emo123.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif עכשיו אני אראה אותך גם פה וגם בזהות בדויה../images/Emo11.gif../images/Emo13.gif

limors2

Well-known member
חעחעחע שלום

לא פספסתי אפילו פרק אחד של השבט. התאהבתי בה מהפרק הראשון... או,, ואני ככ שונאאתת שמבטלים תוכניות בלי לסיים אותם... ועוד אחרי שרמזו שברי חי!!!!!! ואני ליאורה, בת 18 מי-ם....

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo123.gif מואההאאהאהאהאהאאהא ליאורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif ממצב בובע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif

למעלה