שלום שלום

שלום שלום

אני חדש בפורום אבל לא בתחום, אני פעיל בפורום "פינק פלויד" שהרוק הפרוגרסיבי שלה הוא השיא שלה. אז ככה, אני רוצה ללמוד יותר על הז`אנר המופלא הזה. הכי פרוגרסיבי בעיני אצל הפלויד היא היצירה ATOM HEART MOTHER, ONE OF THESE DAYS, ECHOES ג€. כמובן שיש עוד אחרים וטובים לא פחות אבל אסתפק בזה. תודה ולילה טוב.

sixkiller2003

New member
"יענטו"? מה נסגר עם האוצר מילים שלך

?? חשבתי שאנחנו משתדלים לשמור על רמה מסוימת בפורום

sixkiller2003

New member
אני רואה במשטרת השפה העברית...

אחד מכוחות ההצלה החשובים במדינה...

קראתי :)

את החומר שיש באתר `מתקדם`. ונהניתי מאוד ולמדתי כמה דברים, רק הביקורת שלך לא כללה את כל השירים. ובאשר לספר, תשמע אני בצבא והיציאות הם כמו הפרצוף שלי. וחוצמזה כשיגיע לצפון, נקנה! יש הנחה לחיילים עם פז"מ??

sixkiller2003

New member
../images/Emo107.gif ../images/Emo109.gif

ולא מצאתי אייקון של כבשים... אנימלס זה האלבום הכי פורגרסיבי של פינק פלויד.. בכל מקרה קודם כל.. ברכותיי על הצטרפותך לפורום הפרוגרסיב.. מקווה שתשכיל כאן מעט ותגלה את נפלאות עולם הפרוגרסיב... תגלה את מיסתורי חצרו של המלך ארגמן, את אחיזת העיניים של הגמל, את התסריט לדמעתו של ליצן החצר של מריליון(אני לא יודע איך מפרשים את שמם)... בכל מקרה תהנה פה..

epitaph

New member
זה הפירוש.

השם לקוח משר הטבעות, אם אני זוכר נכון זה קשור לסימרליון (או יותר נכון ( (סי)מרליון ).

יניבש16

New member
מריליון זה קיצור של "סילמריליון"

אני לא זוכר מה זה בדיוק הסילמריליון (אני לא פנאט טולקין) אבל אני יודע שיש לו ספר בשם הזה.

תודה

Pigs On The Wing זה לא פרוגרסיב נכון? אם כן, אז אני צריך לעשות שיעורי בית.

RamiSun

New member
גם אני חושב שאנימלז

הוא האלבום הכי פרוגרסיבי של פינק פלויד ולמעשה גם הכי אהוב עלי.

למעלה