שלום שלום
אני אייל, בן 16 ואני חדש פה (למרות שכתבתי איזה 3 הודעות מזמן, אבל זה לא נחשב)... --- כל הקטע שלי עם דרגונבול התחיל לא מזמן... בהתחלה רק ירדתי על חברים שלי שהם רואים דרגונבול... ניסיתי לראות איזה פרק עם חבר שלי, ולא הבנתי כלום, והתחלתי להציק לו עם שאלות שנחשבות מטומטמות (איך גוקו נהיה בלונדיני פתאום???
). אז לא הבנתי שום דבר... פתאום אמרתי "למה לא... אני אוריד פרקים". הורדתי את הפרק הראשון של דרגונבול, ואת הפרק הראשון של דרגונבול זי, והתחלתי להעריך את הסדרה הגאונית הזו!!! פשוט סדרה מעולה (הגרסה היפנית לדעתי הכי טובה). אז אני באמת לא יודע מה קרה בהרבה פרקים.. למעשה, כמות הצפייה שלי היא: דרגונבול: 1-17 דרגונבול זי (יפנית): 1-8 דרגונבול זי (אנגלית): 1-9 דרגונבול ג'י טי: 0 כפי שאתם רואים זה ממש קצת... אבל אני אשלים את הפער, למרות שזה ייקח כמה שנים טובות.. אולי אני אהיה בצבא כבר... וואו אני באמת התחלתי ל__יין לכם ת'שכל... טוב אני מקווה שיהיה לי נחמד פה, ו... זהו...
אני אייל, בן 16 ואני חדש פה (למרות שכתבתי איזה 3 הודעות מזמן, אבל זה לא נחשב)... --- כל הקטע שלי עם דרגונבול התחיל לא מזמן... בהתחלה רק ירדתי על חברים שלי שהם רואים דרגונבול... ניסיתי לראות איזה פרק עם חבר שלי, ולא הבנתי כלום, והתחלתי להציק לו עם שאלות שנחשבות מטומטמות (איך גוקו נהיה בלונדיני פתאום???