שלום שלום !

OnlyAmir

New member
שלום שלום !

לפני כמה ימים כבר פרסמתי את השאלה הבאה, אך לא היו לה עונים. החלטתי לנסות שוב: התמיכה של פוקט וורד במסמכי וורד היא באיכות ירודה מאוד, אין פונטים, אין מסגרות, אין תמונות ושאר פונקציות. הם יש תוכנת מעבד תמלילים תואמת וורד מלבד TEXTMAKER (ששמעתי שלא תומכת עברית ... ) התומכת בכל הפונקציות הנ"ל + עברית באיכות סבירה + מקלדת חיצונית ? בתודה מראש,

המלצה

ערוך חיפוש בגוגל עם הString הבא: text editors and word processors for pocket pc אתה תמצא כמה לינקים שיעניינו אותך ביותר. אחד הלינקים הכי טובים היה זה: ואני ממליץ לכולם לעבור עליו הוא בהחלט נותן סקירה של פאלם מול פוקט בכמה נושאים ותוכנות: http://www.techdis.ac.uk/PDA/writing.htm תהנה מיקי

OnlyAmir

New member
תודה על הטיפ, אבל ...

נשארתי עדיין רק עם ה TEXTMAKER כאלטרנטיבה היחידה לפוקטוורד בסקציה של מעבדי תמלילים. יש עורכי טקסט למיניהם המזכירים את הNOTEPAD של הווינדוס, אך לא לזה התכוונתי. אני צריך תוכנה שמציגה טבלאות, תמונות, כותרות עליונות ותחתונות וכו' ...

אם תקרא את שכתוב בקישור השני

תגלה שמסבירים שם שהפוקט והפאלם אינם תחליף למחשב. הם רק כלי עזר. אם אתה רק רוצה תכנה שמציגה את כל הדברים הללו - אז רפליגו עושה את זה נפלא. אך אם אתה רוצה לעבד מסמכים - ידידי, האופציה הטובה ביותר עבורך היא מחשב נייד - לאפטופ או מחשב מחברת - זה שאפשר לכתוב על המסך שלו. בהצלחה מיקי

OnlyAmir

New member
תגובה

"אם תקרא את שכתוב בקישור השני תגלה שמסבירים שם שהפוקט והפאלם אינם תחליף למחשב " הפוקט יכול לשמש בתחליף נפלא למחשב אם מחברים לו מקלדת חיצונית, בפאלם יש תוכנות נפלאות שעושות את זה באנגלית (קוויק אופיס, דוק טו גו) ובפוקט יש תוכנה נפלאה שגם עושה את זה באנגלית והיא ה TEXTMAKER בתוכנות הללו יש תמיכה בסוגי פונטים, טבלאות, תמונות וכו' הבעיה שלנו, כמו תמיד, זה העברית ... באסה ...

A2E

New member
עברית

אני פשוט לא מבין איך יכול להיות שעד היום אף מתכנת בארץ לא הצליח להמציא plug-in שיפתור כבר את הבעיה הזו. יש בארץ אלפי משתמשים במחשבי כף יד, (ובטח כמה וכמה מהם מתכנתים לא רעים בכלל) שהיו מוכנים לשלם כסף טוב על תוכנה שכזו.

ה textmaker עושה את זה באנגלית

מציג טבלאות, ציורים ועימודים בוורד? אז שלח להם מייל בעניין. ותעיר את תשומת ליבם לשוק הגדול שמחכה להם במזרח התיכון. לא רק עברית אלא גם ערבית - וזו כמות נכבדה של תכנות!!! מיקי

למעלה